xcrider Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 witam. mam problem z moim motorkiem. mianowice nie iwem jka w nim ustawic kranik żeby było dobrze, bo mam wrazenie że do tej pory jeździłęm na pozycji 'rezerwa' pytam, bo nic nie jest tam napisane ani nie ma żądnych numerków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek-J8 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 witam. mam problem z moim motorkiem. mianowice nie iwem jka w nim ustawic kranik żeby było dobrze, bo mam wrazenie że do tej pory jeździłęm na pozycji 'rezerwa' pytam, bo nic nie jest tam napisane ani nie ma żądnych numerków. jeżeli niewiesz w jakiej pozycji jest rezerwa to mając pusty bak wlej 100-200gram i dmuchnij w wężyk przy odkręconym wlewie i w jednej pozycji tylko zabulgocze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi