enduro1990 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 (edytowane) Siemacie! Jako że mam problem z wyborem gixer'a zwracam się z o pomoc do was forumowicze! A więc wygląda to następująco! Znalazłem dwie myślę dośc atrakcyjne cenowo sztuki: pierwsza z naszego kraju: http://allegro.pl/gsxr-suzuki-gsxr-600-k7-i1231119347.html Powiem szczerze że właściciel wydaje się byc podpadający, ciężko się z nim rozmawiało nie udzielał zbyt precyzyjnych informacji o stanie i historii motocykla. powtarzał tylko że to trzeba zobaczyc, przejechac się a na pewno się dogadamy itp... Plus jest taki że motocykl stoi niedaleko. Druga sztuka: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDet...24&pageNumber=1 Niemiec zarzeka się że motocykl ma oryg. przebieg i jest w idealnym stanie poza lewą owiewką zakrywającą silnik! Kupił go z salonu suzuki z przebiegiem 718 kilometrów w 2009 roku na co ma papiery. serwisował go zgodnie z instrukcją itp.itd. Dodam jeszcze że nie jest to osoba młoda i wydaje się byc uczciwa. Gdy Mój "translator" Powiedział że mamy zamiar jechac po ten motocykl z środkowej polski i nie chcemy niespodzianek, Facet dodał że na jednym lusterku jest centymetrowa płytka rysa i że jeden kluczyk ma uszkodzony plastik i niemożna przypic do niego bryloczka ;P żeby nie było niedomówień w razie transakcji. za dostarczenie tego moto go polski musiałbym zapłacic tysiąc złotych plus rejestracja 600-700zł Jeśli za uwarzyliście jakieś wady lub coś was niepokoi w tych egzemplarzach to piszcie z góry dzięki za każdą wypowiedź i uwagę! Edytowane 14 Września 2010 przez enduro1990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Te k7 to na ostego zloma wyglada. Ja bym tego w ogole pod uwage nie bral nawet jak za taka kase. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 (edytowane) Cudów nie ma nikt nie sprzeda dobrego nowego motocykla w takiej cenie. Z taką kasą to poszukaj dobrego K1-K3. Edytowane 14 Września 2010 przez Domel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi