xcrider Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Jestem nowym właścicielem Hondy NSR 50 z 1995 r ;D Kupiłem ją w piatek za niecałe 3k ;p Jutro bedzie juz zarejestrowana i bede śmigał, wrażenia z jazdy niebawem ;D Jak macie jakies pytanie to prosze śmiało mówić ^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xcrider Opublikowano 14 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 no i dzisiaj moja Honda przeszła chrzest bojowy ^ uczyłęm sięjeźzdić i sprawdziłem jej możliwośco. wiec tak prędkośc maxymalna to 65 km/h, obroty: na jałowym 9000 rpm, podobnie na najwyższym biegu. Prowadzi sięsuper, ma ładne przyspieszenie, jak dla mnie b. dobry sprzet na pierwwszy motorek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro1990 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 zapodaj jakieś zdjęcia swojej hondziny ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 no gratulacje :) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi