piotr echo Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 jeeeeeeeeeeessssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Staryaaaaaale bryka....naprawde kawał dobrej roboty. Jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2004 Fura zajebista .Mi sie wydaje ze wszyscy macie jush przej**ane gosc jest z włoch ma tyle $$ wozi sie taką furą czy to aby nie mafie włoska?A wiecie ze to co powie mafia to tak ma być?Ej żyjecie jeszcze?Uważajcie na siebie .......... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 Chybak jednak miałem racje zapale znicza nad waszymi mogiłami [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi