uncel Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 (edytowane) kumplowi zwineli motor :(, w linku na facebooku jest tez filmik z samej kradziezy, niestety malo wyrazny http://www.youtube.com/watch?v=a0PrvBe391s ------------ Witam, dnia 7 wrzesnia we Wrocławiu o godzinie 21.30 skradziono sprzed biura Hali Ludowej motor SXV 550 rocznik 2006 - kolory, standardowe maskowanie - czerwono czarno biale, zadnych racingowych naklejek. Motocykl byl jeszcze na angielskich blachach - S999BMR Jeżeli ktoś usłyszy o sprzedawanych częsciach albo o sprzedarzy tego motocyklu prosił bym o kontakt na adres [email protected] lub pod numer telefonu 604 068 901. Dziękuje za pomoc !!!! http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=147422758631451 http://juice.pl/clients/uncel/ap1.jpg http://juice.pl/clients/uncel/ap2.jpg Edytowane 10 Września 2010 przez uncel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Ej no, powiem niestety na glos. Zadnego lancucha? Zadnego zabezpieczenia na tarczy? Nie wyglada mi na to, ze w ogole zalozony lock na kierownice (moge sie myslic w tym miejscu). Wybacz, ale przy zerowych zabezpieczeniach to az sie prosil o kradziez :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 (edytowane) o kur** !!, będę miał na uwadze, sam ostatnio parkowałem w dzień w tej okolicy SUZUKI, ale miałem blokadę kierownicy, miałeś ją założoną? bo widzę ze swobodnie cięć kręci kierownicą, czy w tym czasie stałeś sobie przy fontannie? ale zapomnij ze ktoś będzie nim po Wrocławiu jeździł, Edytowane 10 Września 2010 przez Digidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uncel Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 o kur** !!, będę miał na uwadze, sam ostatnio parkowałem w dzień w tej okolicy SUZUKI, ale miałem blokadę kierownicy, miałeś ją założoną? bo widzę ze swobodnie cięć kręci kierownicą, czy w tym czasie stałeś sobie przy fontannie? ale zapomnij ze ktoś będzie nim po Wrocławiu jeździł, motor nie moj, tylko znajomego ktory pracuje w wytworni filmowej przy hali ludowej, generalnie zabezpieczenia chyba zadnego nie mial, no coz :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uncel Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 motor nie moj, tylko znajomego ktory pracuje w wytworni filmowej przy hali ludowej, generalnie zabezpieczenia chyba zadnego nie mial, no coz :( motor sie odnalazl, zlodzieje siedza puki co, zakonczylo sie szczesliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaż Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Wow :eek: Twój kumpel ma ogromne szczęście! naprawde gratulacje! Bardzo mało maszyn sie znajduje... Ja też sie bardzo ciesze z tego faktu a szczególnie że te hieny poszły siedzieć! Napisz nam coś więcej jeśli możesz w jakich okolicznosciach motocykl sie odnalazł i jak wpadli złodzieje i czy cała trójka osób? Czy wy też się przyczyniliście do odnalezienia sprzętu i w jakim stopniu itp. bo wątpie... choć bym chciał aby Policja zrobiła wszystko sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 motor sie odnalazl, zlodzieje siedza puki co, zakonczylo sie szczesliwie Jakieś szczegóły? Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uncel Opublikowano 14 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 jeden ze znajomych zauwazyl 2 osoby pchajace motor w okolicach placu grunwaldzkiego w piatek wieczorem, z tego co wiem rozpoznal wlasnie ze to ta aprilla, sledzil ich kawalek i w miedzyczasie zadzwonil do znajomego, ten na policje, i ich zlapali, generalnie to nie potrafili jej odpalic (jakis immobilizer czy cóś) rozwalili cala stacyjke, kable itp wszystko porozwalane ale nie odpalili hehe. widac glupi zlodzieje nadal istnieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi