oskarroza Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Mam nadzieję, że dobrze dobrałem kategorię ;) ----- Jak w temacie, studiuje ktoś z forumowiczów na UG? Akurat w tym roku zaczynam zaocznie tam studiować i mam pewien problem - cała strona UG wydaje się przeznaczona tylko dla dziennych. Nic nowego nie można znaleźć dla zaocznych, żadnych informacji o studiach itd. , a studia są przecież już tuż tuż. Doszło do tego, ze jest 8 (no, właściwie już 9) Września i prawie nic nie wiem o tym, jak będzie wyglądało moje studiowanie w praktyce. Wiem tylko, czym moje studia różnią się od dziennych, a nie wiem na przykład, do kiedy zanosi się Umowy dot. studiów, kiedy jest pierwszy zjazd etc. - czyli właściwie nie wiem nic ;/ Jakby ktoś umiał chociaż trochę mnie oświecić, to będę wdzięczny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Proponuje wykonać telefon do Dziekanatu i wszystkiego się dowiesz :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarroza Opublikowano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 (edytowane) Najlepsze jest to, że byłem nawet osobiście z jakiś miesiąc temu i mają prawie zerową wiedzę o tym ;D 1 osoba: "Jaką umowę? O zaocznych? A to w ogóle się podpsiuje na zaoczne umowę?" 2 osoba, troche chyba bardziej kompetentna "Umowę się podpisuje na pierwszym zjeżdzie" (I zjazd to na bank Październik, a nie 20 Września - wg. zarządzenia rektora do 20 Września należy złożyć umowę) ;D Dlatego właśnie pytam, bo zaczyna mi się ten cały UG przestawać podobać, zarządzenia rektora są pochowane na stronach, Dziekanat ma małe o tym pojęcie itd. ;D . Zadzwonię może jutro do Dziekanatu jeszcze raz, ale jak znowu nic się nie dowiem to dupa blada będzie ;P Edytowane 9 Września 2010 przez oskarroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi