Drynio Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Witam mam problemy z simsonem nie chciał zapalić wiec wymieniłem swiece ( na używaną) troche pomogło wchodzi na obroty ale podczas jazdy przerywa wiec kupiłem nowa swiece bo myslałem ze to bedzie to doradzcie co może byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson-73 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Za mało danych napisałeś.To raz.Dwa simson nie chodzi on ma jeździć :) Trzy.Napisz czy zalewa świece bo tego nie widać.Cztery Czy dostaje wystarczająco paliwa (zupy).Kombinuj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McPerry Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 gaźnik ewentualnie zimering na wale Cytuj zapraszam serwis motocyklowy www.motor-garage.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drynio Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 świeca jest mokra tak jakby go zalewało tak jakby nie miał iskry ale iskra jest tylko taka dziwna tak skacze gaźnik odpada bo czyściłem itp a zimeringi raczej nie ja podejrzewam kondersator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 (edytowane) świeca jest mokra tak jakby go zalewało tak jakby nie miał iskry ale iskra jest tylko taka dziwna tak skacze gaźnik odpada bo czyściłem itp a zimeringi raczej nie ja podejrzewam kondersator Używaj chłopcze znaków przestankowych bo ciężko się czyta ten bełkot :banghead: Jeśli świeca jest mokra tzn że dostaje za bogatą mieszankę. Opuść iglice i załóż nową świecę. A, podaj jeszcze jaki masz typ gaźnika(jest napisane na nim) Edytowane 11 Września 2010 przez czarekmbx Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drynio Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 świece założyłem nowa tak jak i kondersator i platynki i zapali od pierwszego kopa tylko jak chce sie jechac to zaczyna przerywać ale jak wlonczy mu sie ssanie to jest wszystko ok a co jest na gaźniku napisane to podam jak bede mogl bo moto nie stoi u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 (edytowane) Moim zdaniem jak by dostawal za malo paliwa. Winy piowinienes szukac w gazniku. A na luzie bez problemu wkreca sie na obroty? Czy takie sa objawy tylko pod obciazeniem? Jaki masz model gaznika? Edytowane 11 Września 2010 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi