ArturR1975 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 No cóż, to i ja się pochwalę skoro jest taki dział. ;) Półtora roku jeździłem na MZ ETZ 250@251 i jeździło się bardzo przyjemnie, ale przyszła pora na coś mocniejszego. Chodziła za mną HONDA Transalp 650V, ale zdarzyła się okazja i stałem się posiadaczem Kawasaki KLE500A 1993r z przebiegiem 19500km potwierdzonym serwisowo. Trochę rzeczy było do wymiany, ale teraz motocykl prowadzi się bardzo przyjemnie a silnik pali koncertowo. Jestem więcej niż zadowolony z owej maszyny. :) Tak wygląda moja maszyna. http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Kawasaki/KLE_500/106740 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
16valve Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Przyjemny "funbike", gratuluję! :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akinom Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Nowy motocykl zawsze cieszy, gratuluję i bezpiecznej jazdy po bocznych drogach życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi