Shinigami Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Niektórzy to chyba nie wiedzą czym jest fizyka :) Rozpędzony gaz czyli np. taki który wydostaje się z układu o wyższym ciśnieniu do atmosfery obniża temperaturę. Ale jak ktoś nadal nie łapie to prościej. Jak zupa jest gorąca to dmuchamy na nią żeby ostudzić :icon_mrgreen: Patent na blachę faktycznie jest stary i widziałem podobny na renowacji E-Type tylko tam jeszcze gostek przyłożył młotkiem. Nie pamiętam dlaczego ale miało to jakiś związek z naprężeniami metalu. Nie wiem też czy taki numer poskutkuje na małe wgniecenia od kanciastych przedmiotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Kliknąłem już ten wynalazek, więc zobaczymy czy coś warty, jak nie pomoże to zrobię tak jak oni biggrin.gif Daj znac czy pomoglo i czy to wogole do czegos sie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 6 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Daj znac czy pomoglo i czy to wogole do czegos sie nadaje. Napiszę, napiszę, jak tylko wezmę to w łapy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi