Hero Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Obawiam się jednak że nawet takie zachowania nie zmienią negatywnego stereotypu motocyklisty w naszym społeczeństwie, za bardzo się utrwalił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zenoo Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Mi tutaj pachnie lekką hipokryzją. ..... Czy to SM, moher, czy żul spod sklepu jemu taka sama pomoc się należy jak każdemu innemu. :buttrock: yes yes yes. święta racja. p.s. ciekawe czy żulowi zrobiłbys usta-usta w razie potrzeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Ja też nie bardzo rozumiem te całe fanfary. Zrobił to co do niego należało, a reszta poleciała w .... A czy to taki ewenement, to nie myślę, tylko o tych skandalach, pijaństwach, pobiciach się więcej mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi