jarumir9 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 tak jak w temacie urwała mi się kopka i nie wiem czy wymieniać cały wałek czy wystarczy przyspawać doradźcie mi ??????????????? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 głowę sobie pospawaj a nie wałek :banghead: Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Masz RD80 MX-powietrzak czy LC-cieczak ? No i urwał Ci się wałek kopniaka czy sam kopniak zleciał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarumir9 Opublikowano 22 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Masz RD80 MX-powietrzak czy LC-cieczak ? No i urwał Ci się wałek kopniaka czy sam kopniak zleciał ? mam lc II cieczak i urwała mi się końcówka wałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 To musiałbyś mieć nie lada speca żeby to dospawać prosto. Prościej rozebrać ten wałek na części i kupić przez Allegro za kilka złotych rozebrany wałek i poskładać go do kupy (taniej wyjdzie niż cały komplet) albo oddać do tokarza żeby dorobił drugi taki ( nie wiem jaki koszt ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi