bombki Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Koleżanki i koledzy chciałem się pochwalić, że dziś udało mi się zdać egzamin teoretyczne-praktyczny na kategorie A :icon_mrgreen: P.S. jeśli są tu koledzy, którzy zdawali razem ze mną (Odlewnicza, grupa 3 osobowa z godz. 16) to dajcie znak jak Wam poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Koleżanki i koledzy chciałem się pochwalić, że dziś udało mi się zdać egzamin teoretyczne-praktyczny na kategorie A :icon_mrgreen: P.S. jeśli są tu koledzy, którzy zdawali razem ze mną (Odlewnicza, grupa 3 osobowa z godz. 16) to dajcie znak jak Wam poszło gratki szerokości życzę. Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaż Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Gratulacje :smile: :flesje: teraz się pochwal do jakiej maszyny się przymierzasz? Czy może masz juz coś do latania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Gratulacje!! :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombki Opublikowano 21 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Gratulacje :smile: :flesje: teraz się pochwal do jakiej maszyny się przymierzasz? Czy może masz juz coś do latania? mam na oku GS 500F, jak wszystko dobrze pójdzie to w tym tygodniu będę miał nowego członka rodziny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit_sc Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Nie rozpoczynając już nowego tematu, ja również chciałbym się pochwalić dzisiaj zdanym prawkiem na "A" :D A jeśli chodzi o motocykl to w stajni czeka już V-Strom DL-650 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi