Joey69 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Siemka 16:20 zbiórka na Macu w Lesznie jutro :) co mowicie zrobimy szał parze młodej ?:)) niech maja;) kazdy wkoncu by chcial takie wesele a dla nas to sama przyjemnosc a to juz ostatkiz jazdy:) takze zbierzemy sie na macu i mozemy leciec :) ja bede z ok 5 znajomymi w tym dwie sliczne dziewczyny na swoich motorkach scigach ;) :D takze do zobaczenia jutro;) Ja tak samo omówiłem się z znajomymi na mc o 16.20 wiec widzę trafiłem w godzinę jak ulał :) U nas żadnych potworów nie będzie zbytnio ale liczy sie pasja :) Jak co wezme około 100 naklejek motocykle są wszędzie jak co :) u mnie będzie ja plus 2 na bank i może jeszcze dwóch bo nie wiedza jak będą pracować..szkoda że to sobota a nie niedziela bo bym zebrał więcej osób ;/ tak więc do zobaczenia jutro u nas będzie -Niebieski B6 -Niebieskie R6 - Cb 500 czerwone :) Palenie gumy przewidujemy ? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 (edytowane) czerwony bandzior też się zgłosi tylko że dopiero przed 17 by mi pasowało. Chyba będę musiał sam dojechać ale luz Wesele nie ucieknie CZACZACZA Edytowane 3 Września 2010 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukigs Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 No to widzę, że koledzy się spisali. Jednym słowem super. Od nas będzie +- 10 motocykli, więc w sumie to niezła ekipa będzie:) My pojedziemy już pod dom panny młodej i później pod kościół, a po mszy już całą ekipą w kierunku Boszkowa. Oby pogoda dopisała. Joey69 - na co te naklejki bo nie bardzo rozumiem, a może nie znam pewnego tradycji? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Nie pisałem, gdyż nie wiedziałem czy czasem nie pójdę jutro do pracy :biggrin: lecz jutro wolne, więc pojawię się na 100% gdy pogoda dopisze. Tak więc do zobaczenia o 16.20 na macu :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 (edytowane) Naklejki będą dla tych co jeżdżą by sobie auta okleili :D U mnie nie waidomo co z jednym kumplem bo do poznania musiał pilnie jechac postara się dojechać anjwyzej an trasie nas dogoni a r6 zagineło po wczorajszej imprezie ale będe interweniował ja sie zgłosze na bank EDIT No i było genialnie :D Pozdrowienia dla wszystkich zgromadzonych :) MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE Edytowane 5 Września 2010 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gitek19 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 (edytowane) http://a.imageshack.us/img26/5084/p1040874u.jpg Parada Czacz Macie bandziory ;) pozdro i do kolenego spotkania na koniec sezonu;) Edytowane 5 Września 2010 przez gitek19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Masz jakieś aluzje?? To było czysto retoryczne pytanie :icon_razz: :bigrazz: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 A Pomarańczowy fz6 z rybą na kawie i repsolem na PC nawiedziły nasz mieścinę :) Nie robiliście przypadkiem bałaganu dziś popołudniu w Boszkowie? czerwony bandzior też się zgłosi tylko że dopiero przed 17 by mi pasowało. Chyba będę musiał sam dojechać ale luz Wesele nie ucieknie CZACZACZA No i chyba uciekło bo nie dojechałeś ;] Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukigs Opublikowano 6 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 W imieniu młodej pary jeszcze raz dzięki wszystkim za przybycie. Musze przyznać, że ekipa była naprawdę zacna, no i wrażenia też super:) Tak na marginesie mam nadzieję, iż za rok zobaczę was wszystkich ponownie - tym razem na moim ślubie:) Jeszcze raz dzięki! P.S Widziałem, iż kolega na niebieskim B6 robił jakieś filmiki - można je otrzymać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 W imieniu młodej pary jeszcze raz dzięki wszystkim za przybycie. Musze przyznać, że ekipa była naprawdę zacna, no i wrażenia też super:) Tak na marginesie mam nadzieję, iż za rok zobaczę was wszystkich ponownie - tym razem na moim ślubie:) Jeszcze raz dzięki! P.S Widziałem, iż kolega na niebieskim B6 robił jakieś filmiki - można je otrzymać? A będziemy będziemy przynajmniej ja będę trzeba się kontaktami wymienić bo z tym forum rożnie bywa I przy okazji wspólne latanie będzie:P) Filmik nie zdjęcie robiłem ale co się okazało karty nie wsadziłem i zrobiłem kilka zdjęć aby po 10 września jak mi oddadzą transfer wsadzę jeśli coś będzie nie zamazanego na forum :) Paździeż ze mnie ..xD po ostatnim zlocie zapomniałem karty wsadzić ehh Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi