Hipolit Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Witam, niestety nie mogłem się pojawić chociaż bardzo chciałem ale kilka dni byłem za miastem. Widzę że parada się udała więc cieszę się razem z wami. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Spoko wpadaj na beczke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 (edytowane) Ktoś planuje tam zostać na noc pod namiotem? :bigrazz: I mniej więcej na która godzinę wszyscy się zjeżdżają bo będę jechał polami do Ostrowia to muszę się wybrać z pewnym zapasem czasu. Mikołaju może ty się przyłączysz do OFFu? W końcu masz Enduraka na kościach :icon_twisted: :crossy: P.S Ciekawe czy będzie nareszcie ładna pogoda? pierwszy raz od ponad dwóch tygodni... Edytowane 6 Września 2010 przez Hipolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Trasa troche krotka, ale cala parada byla swietna. Raz jeszcze najlepsze zyczenia dla malzenstwa Hajow :clap: Ktoś planuje tam zostać na noc pod namiotem? [...]P.S Ciekawe czy będzie nareszcie ładna pogoda? [...] Pogoda tragiczna, jak na poczatek wrzesnia... ale spokojnie zimy na pewno od razu nie bedzie :smile: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Przypominam o dzisiaju... Moja małżonka i ja będziemy ok 17. Pogoda kiepska, ale pod wieczór ma przestać padac... Zapraszamy! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Dobrze było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi