bartek3 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Cześć wszystkim!!Słuchajcie potrzebuje waszej RADY!!Chciałbym kupić motor rocznika 1992-93r tylko niewiem jakiej marki ??!!Czy HONDA CBRF2,SUZUKI GSX 600F,KAWASAKI ZXR 750R!!Czy moglibyście mi doradzić ,który z tych motorów jest najmniej wadliwy,ma najtańsze części ,który ma najtrwalszy silnik i który jest najekonomiczniejszy !!! :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 cbr f2 zdecydowanie ,a pod wzgledem mocy i cześci brałbym gsxr750,90-91 Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 szramer owszem cbr jest najlepsza tyko ze najdrozsza. Drogie ma czesci itd. Wszystko bartek3 wydaje mi sie zalezy od twoich funduszy takze na to powinienes patrzyc bo kupic motor to nie wszystko takze ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Długi Opublikowano 5 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 Nie można pogodzić wszystkich czynników, które podałeś. Modele CBR należą do najbardziej niezawodnych, ale i najdroższych. Ale właśnie te polecam. Zapłacisz trochę drożej, ale w trakcie eksloatacji będziesz miał dużo mniejsze prawdopodobieństwo wystąpienia ewentualnych awarii i zaoszczędzisz kasę, którą być może byś wydał eksloatując pozostałe sprzęty. I nie wierz w mity, że części do CBR-ek są droższe niż do innych modeli (mówię o częściach eksloatacyjnych nowych). Sam jeżdżę XX-em i wcale nie jest wiele droższy w użytkowaniu od Yamahy Fazer 600, którą jeździłem 5 lat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi