JOAŚKA Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 WITAM! Oczywiście,że pogoda jest przeszkodą do realizacji założonego plau imprezy. Plan "B" wyglada nastepująco: 1. Zbiórka jak wcześniej planowaliśmy o 11.00 na Placu Zamkowym 2. Przyjazd samochodami, quadami lub czyms innym bezpiecznym w strojach moto i przebraniach Mikołaja. To będzie chociaż namiastka motocyklowej imprezy. Przejazd uświetni niespodziewany Gość. 3. Wizyta w DD. 4. Powrót przez miasto. 4. Jesli pogoda pozwoli to chwila zabawy pod Ratuszem A jesli nie pozwoli to niestety wracamy do ciepełka i ewentualnie wieczorem spotkanie dla Dużych Mikołajów przy" herbatce" PS Czapki z przyczyn pogodowych dojada najpóźniej w piątek 3 grudnia Za utrudnienia przepraszam!!!!! :notworthy: Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 [...]W takim razie pieniądze przywioze do baru we środę lub najpóźniej we czwartek.[...] Robcio talon dzis odebral :notworthy: RUMSZTYK sie postaral... talon jest imienny... dzieki :lalag: WITAM! Oczywiście,że pogoda jest przeszkodą do realizacji założonego plau imprezy.[...] Nie marudzimy, tylko spotykamy sie w niedziele na Placu Zamkowym... nie ma takiego sniegu, ktory zatrzymalby motomikolaja :buttrock: :biggrin: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Patrząc co dzieje się na drogach,za oknem i na ulicach Lublina chcę zaproponować żeby Imprezę MIKOŁAJE NA DWÓCH KOŁACH LUBLIN 2010 PRZENIEŚĆ NA NASTĘPNĄ NIEDZIELĘ CZYLI NA 12 GRUDNIA 2010R. GODZ.11.00. JAKIE SĄ ARGUMENTY " ZA" 1.Oprócz pogody: 1. Są artykuły,które nie dojechały i pewnie nie dotrą na czas. 2. Chciałam zaklepać Plac Litewski ale są jakie uroczystości Państwowe i nie było możliwości dlatego w następna niedziele byłoby już możliwe zaklepanie Placu Litewskiego. Więcej miejsca nawet jeśli przyjedzie się moto bo samochodami to rzecz jasna,że potrzeba więcej miejsca. 3. Być może zmieni się aura na mniej dokuczliwą. 4. Jeśli nic się w pogodzie nie zmieni to zorganizujemy tylko "plan minimum". Mam nadzieję,że mnie poprzecie i następny termin nie jest niczym złym. Mam na względzie Wasze bezpieczeństwo i wszystko to,co związane z bezpiecznym przebiegiem imprezy i choć minimalnym jej zrealizowaniem. Proszę dajcie znać, czy to nie sprawi Wam kłopotu jesli przeniesiemy zabawę na następną niedzielę. Dzieciaki są wyrozumiałe i Dyrekcja DD też. Widza przecież co się dzieje. pozdrawiam---Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 a kiedy zapadnie ostateczna decyzja, bo ja się wcześniej chciałem z moto gp umówić na ten przegląd żeby dwie rzeczy załatwić za jednym razem i tak to w piątek muszę wyjechać, więc czy jest to możliwe, żeby dzisiaj podjąć decyzję? bo nie wiem jak się z nimi umówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 (edytowane) Patrząc co dzieje się na drogach,za oknem i na ulicach Lublina chcę zaproponować żeby Imprezę MIKOŁAJE NA DWÓCH KOŁACH LUBLIN 2010 PRZENIEŚĆ NA NASTĘPNĄ NIEDZIELĘ CZYLI NA 12 GRUDNIA 2010R. GODZ.11.00. Jeśli chodzi o mnie, to termin 12 grudnia jak najbardziej pasuje :) Wszystkie argumenty 'ZA' do mnie przemawiają :) Edytowane 2 Grudnia 2010 przez Aganieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ISZTVAN-70 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 do 12 może snieg zginie i będzie można bzyknąć na moturach ---więc ZA :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 (edytowane) WITAM! Decyzja jest taka,że: IMPREZA MIKOŁAJE NA DWÓCH KOŁACH LUBLIN 2010 ZOSTAJE PRZENIESIONA NA DZIEŃ 12 GRUDNIA 2010R. GODZ.11.00 SPOTYKAMY SIĘ NA PLACU ZAMKOWYM. Co będzie? Czas pokaże. Dziękuję za zrozumienie i Pozdrawiam!! Joaśka Edytowane 3 Grudnia 2010 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 25zl za rekawiczki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 (edytowane) Kasa w skarbonce , talon odebrany ( nie imienny :evil: ). Pozdr. Edytowane 3 Grudnia 2010 przez walko69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ISZTVAN-70 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 4 pierwsze talony były przygotowane wcześniej -nie wiedzieliśmy kto wygra licytacje - natomiast ROBCIO jako że został pominięty dostał talon extra --na następne akcje pomyślimy o talonach imiennych --dzięki za wpłatę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 25zl za rekawiczki :) Podbijam do 30zl za rekawiczki :flesje: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Licytacja na forum a poczulem sie jak na allegro... Bylem bez szans by podbic cene... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Obebralem dzis rekawiczki i zakupilem czapki mikolajkowe... fajowe, z nadrukiem akcji :icon_biggrin: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 WITAM! Udało się załatwić dla dzieciaków jeszcze jedną niespodziankę. Kino Cinema City w Plazie zaprosiło dzieci na seans filmowy 14 grudnia 2010. Pójdą na film ZAPLĄTANI w 3D na godz. 15.00. Myslę,że spodoba im się. Pozdrawiam --- Joaśka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 [...]Kino Cinema City w Plazie zaprosiło dzieci na seans filmowy 14 grudnia 2010.[...] Myslę,że spodoba im się.[...] Zajefajnie :lalag: Swietny pomysl :clap: Niewatpliwie nalezy Ci sie wielkie uznanie za to, co robisz dla dzieciakow :notworthy: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi