robin49 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam Mam pytanie czy znalazło by się kilku właścicieli 2 kółek by zrobić eskortę to ślubu kolegi Ślub jest w najbliższą sobotę 21 sierpnia zbiórka chętnych na ul. Kowalczyka 3 w Warszawa-Białołęka o godz 13.45 przejazd do Góraszki po Pannę Młodą i razem z nimi do wiązowej do kościoła , sala znajduje się w Okuniewie kilometrów wychodzi w jedną stronę około 45 wychodzi sumie Kolega miał mieć obstawę ale osoby które miały to robić wycofały się w ostatniej chwili i teraz został na "lodzie" a wiem że zawsze to było jego marzeniem taka obstawa Wiem iż jestem nowym użytkownikiem tego portalu ale niem mam pojęcia do kogo mógłbym się zwrócić o pomoc w tej sprawie , wiem tak jak pisałem że bardzo o czymś takim marzył i bardzo mi zależy by mu pomóc Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam Robin49 Edytowane 19 Sierpnia 2010 przez robin49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 W sumie fajna trasa, ale akurat mam też ślub brata... Trochę późno, ale pewnie ktoś się zgłosi :flesje: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin49 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 A może masz kolego jakiś znajomych co chcieli by się przyłączyć do takiej przejażdżki i pomóc w realizacji marzenia pana młodego ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Wiesz co, akurat o tej porze jest Verva Street Racing. A bilety nie były tanie, tak więc przykro mi... :icon_rolleyes: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi