jarek10041980 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Od strony zapłonu na wale korbowym mam luz. Cz to może być przyczyną że nie chce mi odpalić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazemario Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Jaki luz? Na wale? Na magnecie? Osiowy, poosiowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek10041980 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Od strony zapłonu na wale korbowym mam luz. Cz to może być przyczyną że nie chce mi odpalić ? NA ŁOŻYSKU WAŁU KORBOWEGO JEST WYCZUWALNY LUZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazemario Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zależy kto co rozumie przez stwierdzenie "od strony zapłonu" :bigrazz: Wątpliwe bardzo, żeby to było przyczyną niepalenia, niemniej jednak lepiej sobie silnika nie rozwalać do końca i wymienić te łożyska jak najpilniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek10041980 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 ALE JAK JEST ROZWALONE JUŻ ŁOŻYSKO TO I ZIMERING JEST USZKODZONY I BĘDZIE POBIERAĆ OBCEGO POWIETRZA I MOŻE PRZEZ TO NIE PALIĆ. TAK SŁYSZAŁEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Dobrze słyszałeś, wymień łożyska*, zimeringi*, przy okazji jak silnik będziesz miał rozebrany to można by tłoczek wymienić profilaktycznie. Więc działaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek10041980 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Dobrze słyszałeś, wymień łożyska*, zimeringi*, przy okazji jak silnik będziesz miał rozebrany to można by tłoczek wymienić profilaktycznie. Więc działaj co się okazało że po rozebraniu silnia zimering wogule jest zozwalony łożysko to samo a najbardziej mnie martwi korba że bardzo ma luz na boki to chyba nie dobrze ? zamówiłem już korbe hotroda czy to jest dobra firma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi