Gogo Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Od razu przepraszam za maxymalnie brudny motocykl :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KITKA Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 maszyna juz na zaawansowanym etapie naprawy wiec juz wkrotce bede jak nowa :) a jak tam wizyta w dd?? wrzucajcie foty pzdr Witam Wszystkich i pozdrawiam :buttrock: Ja siedzę i płaczę :banghead: i nie mogę napisać tej radości o swojej :crossy: tak się zepsuła, albo odmówiła posłuszeństwa, że zostaje w domu :evil: Wróciłem wczoraj z warsztatu o 21. i niestety wieści były bardzo złe a mianowicie Moto NIE PRACUJE NA JEDNYM CYLINDRZE :banghead: ! Tak musiałem to wykrzyczeć ! To siedzę i płaczę, a mam dla dzieci trochę maści z mojej firmy. W związku z powyższym pozdrawiam Was i Dzieciaki :buttrock: i idę :flesje: z rozpaczy ! Modlę się o pogodę dla Wszystkich :notworthy: __________________________ :crossy: Miłość do motocykli nie przemija, bo przemija tylko czas w którym żyjemy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
08kicek01 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 (edytowane) Witam Wszystkich i pozdrawiam buttrock.gif Ja siedzę i płaczę banghead.gif i nie mogę napisać tej radości o swojej crossy.gif tak się zepsuła, albo odmówiła posłuszeństwa, że zostaje w domu evil.gif Wróciłem wczoraj z warsztatu o 21. i niestety wieści były bardzo złe a mianowicie Moto NIE PRACUJE NA JEDNYM CYLINDRZE banghead.gif ! Tak musiałem to wykrzyczeć ! To siedzę i płaczę, a mam dla dzieci trochę maści z mojej firmy. W związku z powyższym pozdrawiam Was i Dzieciaki buttrock.gif i idę flesje.gif z rozpaczy ! Modlę się o pogodę dla Wszystkich notworthy.gif Kitka nie łam sie bedzie dobrze :) skoro moja maszynke mechanik doprowadzi do stanu prawie jak nowka sztuka to i twoja bedzie zyla :) U mnie dzisiaj rama i kilka innych gratow idzie juz do lakierowania ;) Dobry mechanik to i z przystanku zrobi dobre moto :D Edytowane 11 Września 2010 przez 08kicek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florkowa Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Hej kochani Wieeeeeeeeeeeeeeeeelkie dzięki dla was:) Mam nadzieję, że mimo mojego krzyku bawiliście się dobrze, dzieciaki były zachwycone:) Byliście takimi cudownymi darczyńcami, że nawet podarowaliście dzieciakom mojego laptopa, kosmetyczkę i trochę ubrań:) Mam nadzieję, że jutro je jednak odzyskam:P buziaki i trzymajcie sie ciepło Kasia Florkowa p.s Zapraszam na afterparty do klubu Crank o 19.00 w środę:) (Racjonalizacji 7) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Hejo, Dzięki wszystkim za udział. Mam nadzieję, że bawiliście tak dobrze jak ja. Obiecane fotki: link Florek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florkowa Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 hej te osoby, które robiły zdjęcia w DD są uprzejmie proszone o przyniesienie ich na pendrivie jutro do Cranka, będziemy wspólnie oglądać je na rzutniku:) pozdrowionka Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogo Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Ja dam zdjęcia za kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogo Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 (edytowane) Proszę :D http://picasaweb.google.com/Lipski85/DomDz...eligi11092010r# Edytowane 24 Września 2010 przez Gogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi