kendzierzawy1211 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 witam mam motor który nie chodzi na wolnych obrotach.gdy pojezdze nim chwile i dam mu w ci.pe to spuszcze z gazu pochodzi z 5s na wolnych obrotach i gasnie. wczoraj go rozkrecałem wszystkie owiewki poszły do malowania wec przy okazji zobaczyłem inne czesci i wiem ze; filtr paliwa był cały mokry z paliwa az z niego kapało z gory dzieki :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Po co dwa tematy zakładasz? Druga sprawa to to, że należy po polsku pisać. Trzecia sprawa to masz motocykl. Gaźnik do czyszczenia i regulacji oraz wymiana filtra paliwa i wężyków. Z twojego opisu ciężko wywniskować co jest nieszczelne. Filtr powietrza jest czysty? Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzierzawy1211 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 (edytowane) sorry jestem nowy. filtru paliwa nie sprawdzałem. nie chciałem tak grzebac w nim tylko wolałem napisac i robic to co mi napisza.sprawdze jutro jeszcze jak jade ze stałą prędkoscią na pół gazie to go tak szarpie. Edytowane 8 Sierpnia 2010 przez kendzierzawy1211 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McPerry Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 a regulacja śrubką od wolnych obrotów pomaga coś?? Cytuj zapraszam serwis motocyklowy www.motor-garage.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Filtr powietrza do umycia i nasączenia w oleju , gaźnik do wyczyszczenia i regulacji no i zrób porządek z tym filtrem paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzierzawy1211 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 bananek ok dzieki jutro bede prubował zrobic bananek ok dzieki jutro bede robił wszystko nie pomaga nie pomaga z tgo co zauwazyłem to niemam filtru paliwa;/ wiec koniecznie musze zajzec do gaznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McPerry Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 ,,filtr paliwa był cały mokry z paliwa az z niego kapało ,, to o co ci chodziło w tym zdaniu??? może o kranik paliwa???? wiesz co radze ci sam nie zabieraj się za rozbieranie gaźnika Cytuj zapraszam serwis motocyklowy www.motor-garage.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi