Skocz do zawartości

Zakup GSX 750F

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam zamiar niedługo kupić suzi 750f.

Związku z czym mam liczne pytania.

1. Na co zwrócić uwagę przy zakupie tego motoru.

2. Jak wygląda spalanie.

3. Przesiadam się z cezety 350 (24KM), jeździłem pożyczonym banditem 600 (niestety nie spodobał mi się ten motor) i teraz pytanie. Czy ten motor nadaję się do takiej "przesiadki". Nie mam zamiaru nim świrować dopóki go w pełni nie ogarnę.

4. Jak wygląda sprawa utrzymania (oleje, filtry, świece, łańcuch, oponki itp.).

Chcę przeznaczyć coś koło 5 tys. więc raczej na jajo nie starczy.

1 na to co we wszystkich motorach

2 zależy jak się jeździ standardowo 5-7

3 na rowerze tez się można zabić grunt to ze czymś w ogolę jeździłeś

4 zawory niby w 750 co 12 tys ale gadałem z użytkownikiem tego motorku i mówi ze lepiej częściej to robić, gaźniki co 6 tys regulacja olej co 6 tak ze standardowo obsługa tego motocykla jest prosta wiec wiele rzeczy można zrobić samemu

1 na to co we wszystkich motorach

2 zależy jak się jeździ standardowo 5-7

3 na rowerze tez się można zabić grunt to ze czymś w ogolę jeździłeś

4 zawory niby w 750 co 12 tys ale gadałem z użytkownikiem tego motorku i mówi ze lepiej częściej to robić, gaźniki co 6 tys regulacja olej co 6 tak ze standardowo obsługa tego motocykla jest prosta wiec wiele rzeczy można zrobić samemu

No dzięki za odpowiedź.

W przypadku 1 kwestii chodziło mi że ja nie kupowałem nigdy motoru, nie licząc cezety wyciągniętej z garażu po 10 latach nieużywania.

Są jakieś wady które sprzedawcy próbuję ukryć przed kupującym.

• 4 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...

siema koledzy i kolezanki mam pytanie odnosnie gsxf chcialbym prosic o opinie te dobre i zle i jakies rady odnosnie tego sprzetu jestem zdecydowany bedzie to nastepca mojego gs500e na ktorego nie powiem nigdy zlego slowa wiele mnie nauczyl i dzieki bogu nie zabil:) pozdro

• 1 miesiąc temu...