gandziorz Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Witam, Mam zamiar niedługo kupić suzi 750f. Związku z czym mam liczne pytania. 1. Na co zwrócić uwagę przy zakupie tego motoru. 2. Jak wygląda spalanie. 3. Przesiadam się z cezety 350 (24KM), jeździłem pożyczonym banditem 600 (niestety nie spodobał mi się ten motor) i teraz pytanie. Czy ten motor nadaję się do takiej "przesiadki". Nie mam zamiaru nim świrować dopóki go w pełni nie ogarnę. 4. Jak wygląda sprawa utrzymania (oleje, filtry, świece, łańcuch, oponki itp.). Chcę przeznaczyć coś koło 5 tys. więc raczej na jajo nie starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 1 na to co we wszystkich motorach 2 zależy jak się jeździ standardowo 5-7 3 na rowerze tez się można zabić grunt to ze czymś w ogolę jeździłeś 4 zawory niby w 750 co 12 tys ale gadałem z użytkownikiem tego motorku i mówi ze lepiej częściej to robić, gaźniki co 6 tys regulacja olej co 6 tak ze standardowo obsługa tego motocykla jest prosta wiec wiele rzeczy można zrobić samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 1 na to co we wszystkich motorach 2 zależy jak się jeździ standardowo 5-7 3 na rowerze tez się można zabić grunt to ze czymś w ogolę jeździłeś 4 zawory niby w 750 co 12 tys ale gadałem z użytkownikiem tego motorku i mówi ze lepiej częściej to robić, gaźniki co 6 tys regulacja olej co 6 tak ze standardowo obsługa tego motocykla jest prosta wiec wiele rzeczy można zrobić samemu No dzięki za odpowiedź. W przypadku 1 kwestii chodziło mi że ja nie kupowałem nigdy motoru, nie licząc cezety wyciągniętej z garażu po 10 latach nieużywania. Są jakieś wady które sprzedawcy próbuję ukryć przed kupującym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 i jak kupiles? kumpel ostatnio kupil niezla sztuke za 4,5 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsteadyPL Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 siema koledzy i kolezanki mam pytanie odnosnie gsxf chcialbym prosic o opinie te dobre i zle i jakies rady odnosnie tego sprzetu jestem zdecydowany bedzie to nastepca mojego gs500e na ktorego nie powiem nigdy zlego slowa wiele mnie nauczyl i dzieki bogu nie zabil:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 jakim budzetem dysponujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi