pitersorok Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 http://cgi.befr.ebay.be/ws/eBayISAPI.dll?V...e=STRK:MEWAX:IT mam do sprzedania ten sam tłumik który kupiłem na ebay ,nie zdążyłem go zamontować bo yamaszkę sprzedałem,cena 120eu plus wysyłka,jeśli będzię ktoś chętny to wystawie go na allegro lu ebay ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Możliwe że coś przeoczyłem... ale jak ?.. przecież niedawno kupiłeś ten motocykl.. ten wydech... a teraz Hoyosung ..? Skąd taka zmiana ? Pozdr. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersorok Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 KOREŃCEM jeżdzę już 2 mce :crossy: ,kupilem go z myślą nauki na sportowym moto,nie narzekam,za rok lub 2 pomyslimy nad czymś mocniejszym,nie będzię mi go szkoda przy glebach jakie na pewno pozaliczam biorąc pod uwagę, ceny części porównując do markowych moto :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Jakby nie patrzeć - słuszne podejście :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi