basia1182 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 (edytowane) Zapraszamy wszystkich zainteresowanych na paradę motocyklową z okazji ślubu.Ślub odbędzie się w Konopnicy k.Lublina o godz.16.30.A wesele w Miłocinie w "Maciejowej chacie" Proponujemy trasę spod domu Pani Młodej z (Czuby,-Górki) ok. 15.50 do Kościoła i chętnych na odprowadzenie Młodej Pary do domu weselnego w Miłocinie. Jak komuś nie będzie się chciało czekać podczs ślubu, zapraszamy od razu pod kościół ok. godz. 17.20. Obydwoje są wielkimi fanami motocykli i byłoby to miłą niespodzianką dla nich. Pan Młody (Paweł) jeżdzi na KAWASAKI ZX-12R Ninja. Chętnych prosimy o kontakt na GG4747938 lub E-MAIL:basia1182wp.pl ponieważ niewiadomo ile kartonów "paliwa" trzeba dokupić, każdy z uczestników parady dostanie miły upominek. BARDZO SERDECZNIE ZAPRASZAMY RODZICE i ZNAJOMI Edytowane 1 Sierpnia 2010 przez basia1182 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zapraszamy wszystkich zainteresowanych na paradę motocyklową z okazji ślubu.[...] BARDZO SERDECZNIE ZAPRASZAMY RODZICE i ZNAJOMI ...jezeli bede mial czas, to bardzo chetnie przyjade. Pozdrawiam. Robcio ;) Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Niestety dużo ludzi może być na zlocie w Radawie w tym i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Niestety dużo ludzi może być na zlocie w Radawie w tym i ja. Niestety duzo ludzi nie moze byc na zlocie w Radawie, w tym i ja :biggrin: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Tak też można ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick63 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Wybiera sie ktos na ww imprezkę, jeżeli tak to może ustalmy jakieś miejsce spotkania... Podobnie jak niektórzy nie wybieram sie na zadne zloty w ten weekend i chetnie bym pojechał na ta paradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Być może ja się pojawię, bo o tej porze będę wracał z Kraśnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 [...] może ustalmy jakieś miejsce spotkania... [...] Wybieram sie na ta parade... dostalem info, ze proponowana godzina zbiorki pod domem Panny Agatki to 15:30... o 15:20 moge zajechac na stacje LUKOIL przy ul. Jana Pawla i dalej podjedziemy razem. Zdrowka! R. ;) Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick63 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 nie wiem czy tak wcześnie dam radę, w którym to kościele Panna zostanie Panią... najwyżej tam przyjade na 17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 [...] w którym to kościele Panna zostanie Panią... najwyżej tam przyjade na 17. ...zawsze mi sie wydawalo, ze w Konopnicy jest jeden kosciol, ale reki nie dam sobie uciac :biggrin: Przejade przez LUKOIL okolo 15:20, jezeli nikogo nie bedzie, to zobaczymy sie w Konopnicy :crossy: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick63 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 bede sie staral zdazyc na 15,20 na lukoil, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 No i super... parada moze nie grzeszyla mnogoscia motocykli, ale wszystko bylo prawidlowo :biggrin: Spoko :flesje: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick63 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Moto nie było za wiele ale parada sie odbyła i to najważniejsze!!! Wielkie dzięki dla Młodej Pary za podarunki :flesje: Czy byłaby mozliwość otrzymania fragmentów filmu z przejazdu pod kościół i dom weselny??? Z góry dzięki. P.S. Jednak kufry w motku to podstawa, a bagażniczek z Royal-a to już prawdziwy skarb :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bano Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Witam wszystkich obecnych na paradzie, sorki że nie mogłem dojechać, ale jak się trochę pozbierałem to przypomniałem sobie że w moim felernym kufrze zostawiłem dokumenty, klucze itd itp. Bagażnik oddałem znajomym którzy tylko odwieźli Młodą Parę i wracali więc musiałem ich dogonić. PS dzięki chłopy za pomoc i wsparcie, pierwsza gleba była lekkim szokiem :crossy: i tak naprawdę nie wiem jak to się stało. Pozdrawiam, szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Witam wszystkich obecnych na paradzie,[...] Czesc :lalag: Reszte forumowiczow powinienes przywitac w naszej "lubelskiej powitalni" :cool: [...] gleba była lekkim szokiem :crossy: i tak naprawdę nie wiem jak to się stało.[...] ...mam kilka teorii na ten temat, ale o tym nie teraz i nie tutaj ;) Zaluj, ze nie podjechales do nas, po tym jak po Ciebie wrocilem :smile: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi