Marecki_ Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 a dasz wiare, ze nawet podczas tego wypadu CODZIENNIE cwiczylem szpagat? :bigrazz: Masz silną wolę i determinację do robienia tego, co uważasz za słuszne, więc chwała Ci za to :clap: choć moje zdanie na temat baletu znasz... Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 wrzucilem wszystkie foty na net: http://picasaweb.google.com/piotrekXT600/Mongolia# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekTOS Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 (edytowane) Dla mnie jesteś Mistrzem !!! Widziałem przypadki wyprawy dwóch ludzi do Mongoli na Translapie i starym BMWu to było dla mnie dość ekstremalny . A ty tu sam singlem jedziesz do Mongoli , nie no stary jesteś gigant :clap: :clap: :clap: Edytowane 10 Listopada 2010 przez MaciekTOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Pelna siary reaktywacja dla Tomka K. na jego zyczenie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi