Tomek85aa1 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Polecam http://allegro.pl/show_item.php?item=1169755490 Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Yo Troszkę zaniedbany napęd i chyba nie wychodziły niebieskie malowania z czerwonym napisem VFR. :cool: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Na tylnej feldze osad jakby stał z kartoflami przez 3 zimy. To świadczy o właścicielu jak dba. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek85aa1 Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 felga felga, wazne ze plyny wymienione i mechanicznie wszystko sprawne naklejki inne bo lezal i byl malowany, to nie przeszkadza w normalnej jezdzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 no to już nie taki super stan jak w tytul. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek85aa1 Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 no to już nie taki super stan jak w tytul. pzdr niby tak ale wg. opinii dwóch niezależnych mechaników stan techniczny b.dobry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikerzpoludnia Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 No, powalił mnie tekst tego kolesia. Ja bym na pewno od niego nie kupił. Smierdzi na odległość handelkiem. <scootoiler[właściwie dbał o moto]> a ja używam spraya, to co nie dbam właściwie? ,gniazdo 12 V [na GPS świadczy o tym, że wł. myślał o turystyce]> a może myślał o ładowarce do komórki lub był smakoszem kawy z ekspresu? , <VFR to legendarne maszyny nie kupowane przez dresiarzy, którzy latają na moto w adidasach> ja latam w adidasach, a nawet gorzej w sandałach i dresiarzem nie jestem, ba nawet nie mam VFR. Koleś zapomniał napisać, że moto używane przez kobietę i nie palone fajki na pokładzie. Typowa handlarska ściema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek85aa1 Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 No, powalił mnie tekst tego kolesia. Ja bym na pewno od niego nie kupił. Smierdzi na odległość handelkiem. <scootoiler[właściwie dbał o moto]> a ja używam spraya, to co nie dbam właściwie? ,gniazdo 12 V [na GPS świadczy o tym, że wł. myślał o turystyce]> a może myślał o ładowarce do komórki lub był smakoszem kawy z ekspresu? , <VFR to legendarne maszyny nie kupowane przez dresiarzy, którzy latają na moto w adidasach> ja latam w adidasach, a nawet gorzej w sandałach i dresiarzem nie jestem, ba nawet nie mam VFR. Koleś zapomniał napisać, że moto używane przez kobietę i nie palone fajki na pokładzie. Typowa handlarska ściema. a tu się zdziwisz. Żadna ściema. A po co zakładać scootoiler ? I gniazdo 12 V ? Żaden handelek, sprzedaje tysiąc taniej niż kupiłem bo potrzebuje kupić auto a nie stać mnie na moto i samochod. Kiepski okres na handlowanie wiec napisałem czym sie kierowałem i co moze zachecic do oględzin. Nie jestem handlarzem, jakbym nim był poczekałbym z moto do marca kwietnia i sprzedał za 16 000 bo za tyle chodziły VFR w takim roczniku na wiosnę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikerzpoludnia Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 a tu się zdziwisz. Żadna ściema. A po co zakładać scootoiler ? I gniazdo 12 V ? Żaden handelek, sprzedaje tysiąc taniej niż kupiłem bo potrzebuje kupić auto a nie stać mnie na moto i samochod. Kiepski okres na handlowanie wiec napisałem czym sie kierowałem i co moze zachecic do oględzin. Nie jestem handlarzem, jakbym nim był poczekałbym z moto do marca kwietnia i sprzedał za 16 000 bo za tyle chodziły VFR w takim roczniku na wiosnę.. Skoro tak to cofam co napisałem. Popełniłes błąd piszac językiem handlarzy. Zachwalaj towar w sposób naturalny, nie kalkuj ogłoszeń motoszarlatanów. Życzę powodzenia! Poza tym VFR to świetna maszynka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek85aa1 Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Skoro tak to cofam co napisałem. Popełniłes błąd piszac językiem handlarzy. Zachwalaj towar w sposób naturalny, nie kalkuj ogłoszeń motoszarlatanów. Życzę powodzenia! Poza tym VFR to świetna maszynka. Pozdrawiam. Spoko. Dzięki. Mam nadzieje ze znajdę porządnego kupca. Wiem że maszyna super ale siła wyższa.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 http://trendinvestor.smugmug.com/Motorcycl...11_iNsuh/Medium Wygląda na to, że były granatowe VFR'y ale z czarnymi naklejkami. Czyli leżała i dostałą odrazu nowe naklepuńki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek85aa1 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 tak, miala szlifa i byla malowana, napisalem w opisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 http://trendinvestor.smugmug.com/Motorcycl...11_iNsuh/Medium Wygląda na to, że były granatowe VFR'y ale z czarnymi naklejkami. Czyli leżała i dostałą odrazu nowe naklepuńki. Nie z czarnymi tylko w kolorze moto z obwódką szarą.Podróbki różnią się tym od oryginałów, że oryginał ma kolor niebieski w kolorze moto a podróbka jest bezbarwna w miejscu niebieskiego i widać lakier moto. Co do samego scota to w UK zakładają to z lenistwa=czyli nie chce się im smarować. Jak im zabraknie w scocie "oleju" to jeżdzą po kilka tys bez smarowania - nie mówię ze w tym wypadku tak było. pzdr pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi