marcin1722 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 witam wszystkich juz od dlugiego czasu szukam kolektora wydechowego sportowego do motocykla honda xr 650 r jezeli ktos posiada info gdzie takowy moge kupic lub bedzie ktos mial w komplecie z wydechem jestem zainteresowany. Wszedzie dostepne sa do 450 tuningowe kolektory i wydechy a tych do modelu 650r nigdzie nie ma wiec sprawa pilna :buttrock: pozdrawiam i czekam na info yo-yo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 pytaj olek-motocykle,albo inne firmy będące dystrybutorami CRD ewentualnie http://www.xrsonly.com/content/index.php?p...emart&Itemid=70 http://www.xrsonly.com/content/index.php?p...emart&Itemid=70 Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1722 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 witam kolego temat olek motocykle juz przerabialem niestety kolektor nie dostepny natomiast xrs only nie chca wyslac do polski przewertowalem juz wszystkie stronki w necie i niestety brak kolektorow do tego modelu. Nie ukrywam ze kupil bym z checia cos takiego urzywane nawet w komplecie z koncowka wydechu :biggrin: Akurat dzisiaj rozmawialem z chlopem ktory cos takiego mial ale niestety sprzedal podrzucil pomysl ze jakis sprytny wydechowec morze dorobic taki kolektor z kwasowki nie wiem za barzo jak sie do tego zabrac bo nie mam wzorca :banghead: jak bys mial plan albo kogos znal takiego daj znac pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi