PRZEMO EL Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Najwyższy zabiera najwspanialszych ludzi Odszedł zbyt wcześnie nasz kolega, przyjaciel Marcin Śpikowski [*][*][*]... i mam gorącą prośbę czy mógłbyś przekazać tą informacje innym motocyklistą i przyjechać motorem na pogrzeb ktory wstepnie odbedzie sie w Sobote o godzinie 11 w Zgierzu na konstantynowskiej On by tego chciał usłyszeć ostatni raz dzwiek ktory Kochał i który odebrał mu życie... http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/9059/l...nie,zyje/#tekst odnosnie pogrzebu co do dokładnej daty i godziny potwierdze w piatek, mam nadzieje ze deszcz nie bedzie nam przeszkadzał...... WIDZE ZE WCHODZICIE I CZYTACIE ALE NIE MA CHETNYCH TO PRZYKRE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROCHU17 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Witajcie znałem Marcina (SZPIG) bardzo by chciał żeby koledzy motocykliści go porzegnali ja bedę na pewno wszyscy mile widziani i nie bujcie sie deszczu w nie jednych strugach deszczu śmigaliśmy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 tak trzymac, mam nadzieje ze ktos przyleci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 W sobotę ma być ładnie.... deszcz wam nie przeszkodzi :) (prognoza pewna na 85%) Jeżeli nic mi nie wypadnie lub nie zadziała... postaram się podjechać. Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 WIDZE ZE WCHODZICIE I CZYTACIE ALE NIE MA CHETNYCH TO PRZYKRE Lepiej wchodzić, czytać i przyjeżdżać niż pierddolić kocoboły i potem się tłumaczyć że nie mogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiq Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 z tej strony Kasia narzeczona Marcina pisze żeby potwierdzić Was że pogrzeb odbędzie się w sobotę o godzinie 11 na cmentarzu na ulicy Konstantynowskiej w Zgierzu jest to przedłużenie szczecińskiej kawałek za jednostką wojskową. Bardzo was wszystkich proszę jak tylko będziecie mogli żebyście przyjechali on to kochał, motor to było jego życie i wiem że chciałby być pożegnany w taki właśnie sposób. Proszę was żebyście nic nie kupowali żadnego wieńca żebyście na nic się nie składali tylko o to żebyście przyjechali bo to jest najważniejsze ja wiem że Marcin tego właśnie chce. Z góry wszystkim wam dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROCHU17 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 podaje dokładny namiar http://www.instytucje.com.pl/cmentarz_komunalny_44446.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kafelek Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 nawet jak bedzie oberwanie chmury to bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Oczywiście będziemy, tak jak razem na DD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDiler Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Witajcie czy motorowerzyści mogli by również przyjechac na Pogrzeb Marcina ? [*][*][*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 troche widze sie zapowiada , ale zobaczymy w sobote o 10:00 Profi Łódź , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDiler Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Witajcie a mogli byście dac jakieś namiary jak dojechac do Profi.. ? Bo nie bardzo wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 (edytowane) salon motocyklowy Profi, stacja ORLEN kierunek Zgierz [z południa na północ] Włókniarzy róg Sw.Teresy, to jest miejsce gdzie motocyklisci sie spotykaja w kazda srode od wielu lat miedzy 18sta a 19sta ;) Edytowane 29 Lipca 2010 przez PRZEMO EL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 (edytowane) salon motocyklowy Profi, stacja ORLEN kierunek Zgierz [z południa na północ] Włókniarzy róg Sw.Teresy, to jest miejsce gdzie motocyklisci sie spotykaja w kazda srode od wielu lat miedzy 18sta a 19sta ;) Od wielu lat, czyli od tamtego roku, wcześniej się tam spotykali motocykliści, ale to było kilka lat temu, spotykali się tam głównie ze względu na restauracje Gabi, przez jakiś czas spotykaliśmy się na pl. Dąbrowskiego (wiedzą o tym Ci co jeżdżą dłużej niż rok) co w historii tego forum wytrwali na pewno by odnaleźli To tak tylko dla sprostowania Edytowane 30 Lipca 2010 przez Kamieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karton87 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Profi przy stadionie start tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi