Skocz do zawartości

Pogrzeb motocyklisty

PRZEMO EL
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Najwyższy zabiera najwspanialszych ludzi Odszedł zbyt wcześnie nasz kolega, przyjaciel Marcin Śpikowski [*][*][*]... i mam gorącą prośbę czy mógłbyś przekazać tą informacje innym motocyklistą i przyjechać motorem na pogrzeb ktory wstepnie odbedzie sie w Sobote o godzinie 11 w Zgierzu na konstantynowskiej On by tego chciał usłyszeć ostatni raz dzwiek ktory Kochał i który odebrał mu życie...

http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/9059/l...nie,zyje/#tekst

odnosnie pogrzebu co do dokładnej daty i godziny potwierdze w piatek, mam nadzieje ze deszcz nie bedzie nam przeszkadzał......

WIDZE ZE WCHODZICIE I CZYTACIE ALE NIE MA CHETNYCH TO PRZYKRE

z tej strony Kasia narzeczona Marcina pisze żeby potwierdzić Was że pogrzeb odbędzie się w sobotę o godzinie 11 na cmentarzu na ulicy Konstantynowskiej w Zgierzu jest to przedłużenie szczecińskiej kawałek za jednostką wojskową. Bardzo was wszystkich proszę jak tylko będziecie mogli żebyście przyjechali on to kochał, motor to było jego życie i wiem że chciałby być pożegnany w taki właśnie sposób. Proszę was żebyście nic nie kupowali żadnego wieńca żebyście na nic się nie składali tylko o to żebyście przyjechali bo to jest najważniejsze ja wiem że Marcin tego właśnie chce.

Z góry wszystkim wam dziękuje.

salon motocyklowy Profi, stacja ORLEN kierunek Zgierz [z południa na północ] Włókniarzy róg Sw.Teresy, to jest miejsce gdzie motocyklisci sie spotykaja w kazda srode od wielu lat miedzy 18sta a 19sta ;)

Edytowane przez PRZEMO EL

salon motocyklowy Profi, stacja ORLEN kierunek Zgierz [z południa na północ] Włókniarzy róg Sw.Teresy, to jest miejsce gdzie motocyklisci sie spotykaja w kazda srode od wielu lat miedzy 18sta a 19sta ;)

Od wielu lat, czyli od tamtego roku, wcześniej się tam spotykali motocykliści, ale to było kilka lat temu, spotykali się tam głównie ze względu na restauracje Gabi,

przez jakiś czas spotykaliśmy się na pl. Dąbrowskiego (wiedzą o tym Ci co jeżdżą dłużej niż rok) co w historii tego forum wytrwali na pewno by odnaleźli

To tak tylko dla sprostowania

Edytowane przez Kamieniu