MOC Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 A takie cudo mialo byc. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 p.s. Ducat OK, sprawdzany jest bo mam problem z odpalaniem :bigrazz: Jeeeszczeee ??? :biggrin: A ja czekam i czekam - Jeep lubi chodniki - a Duca ? Mechanika :biggrin: Spam :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Nie no, wszystko już OK, przegląd teraz robie i jutro odbieram :biggrin: Ty się Żółty naucz samochodem jeździć :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek40 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Cześc Prałat, powiedz jak nowy nabytek się sprawuje ,tez jestem tym zainteresowany pozdrawiam darek http://allegro.pl/item1165296434_yamaha_xv..._wild_star.html Czas się rozstać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi