BoMbA105 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Witam. Zamienię mojego Kawasaki KDX 125 rok. 93 na RS, TZR, NSR, stare Mito, ogółem na motocykl sportowy. pisac gg 5956052 rozwaze kazdą propozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekTOS Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Witam mogę się zamienić za Viagro 535 , jeżeli nadal aktualne :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Przecież Virażka to nie jest motocykl sportowy. Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekTOS Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Przecież Virażka to nie jest motocykl sportowy. Masz coś do konkretnego do powiedzenia czy tylko chciałeś sobie dobić posta ? P.S napisałem Bomba na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Tak. Właściciel tego tematu pisał, żeby wszystkie propozycje mają być odnośnie motocykla sportowego. Piszę, nie żeby nabić posta, lecz, żeby mongołkowi wytłumaczyć, żeby czytał ze zrozumieniem. Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi