krzywer Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Chłopacy, a będziecie motóramy? :bigrazz: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Chłopacy, a będziecie motóramy? :bigrazz: Qfa Krzychu w taką pogodę bez motóra się nigdzie nie ruszam :crossy: Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia11 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 chłopcy brakuje mi Was bardzo :) za tydzień będę bankowo. mam nadzieję że wypiliście moje zdrowie. A gdybyście mnie tu odwiedzili to byłabym super szczęśliwa :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Niestety do 2OO przybyłem tylko ja i Krzywer. Tango nie dojechał. Nagadaliśmy się z Krzychem co nie miara, ogólnie było fajnie szkoda tylko że z czwartku na czwartek coraz mniej licznie się spotykamy. Jeszcze może napiszę, że najbardziej nam brakowało towarzystwa Kasi. I od razu pozdrawiam w/w :notworthy: . Oczywiście byliśmy motórami- a jak :crossy: . Ludzi w 2OO kupa, było ze trzydzieści osób. Szkoda że was "absolwenci" nie było. Pozdrawiam wszystkich. Marcin Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Lisio, a niech żałują widoków. Zwłaszcza tej koleżanki w czarnym kombi Dainese na GS500F :icon_twisted: Mrrrraaaau. Powoli zaczynam myśleć, że były na kursie same miekkie faje, co to się boją jeździć poniżej 20 stopni Celsjusza. Wyprowadźcie mnie proszę z tego błędu za tydzień... :flesje: A Ty Lisio odpisz czasem na smsa, bo jam już się zaczął martwić o kolegę :wink: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 ..... A Ty Lisio odpisz czasem na smsa, bo jam już się zaczął martwić o kolegę :wink: Zostawiłem telefon w kurtce w garażu dlatego nie odebrałem wiadomości. Ale ogólnie nic złego mi się nie stało, dzięki za troskę, chociaż miałem mały uślizg tylnego koła w łuku ale zakończony happyendem :bigrazz: Może dobrym pomysłem będzie przesłanie do wszystkich na PW wiadomości o "spotkaniach czwartkowych" bo może nie wszyscy wiedzą? Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dervozavilus Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Prawie jak obiady czwartkowe ;) Mnie niestety zabrakło, bo zrobiłem małą akcję ładowania akumulatora. Ostatnie dwa dni rano przy temperaturze poniżej 10 st. moto nie chce mi odpalać bez pożyczania prądu z auta przez miałem opóźnienia w docieraniu do pracy. Ale coś czuję, że po prostu aku mi się kończy i jutro znów trzeba będzie rozwinąć kable. Za tydzień lepiej się postaram pojawić w 2oo. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Ja niestety nie dotarlem (a mialo byc tak pieknie ;) ale jesli Lisio zamowi przynajmniej suchy asfalt za tydzien to bede :) I tesknimy za Kasia... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia11 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 (edytowane) Jeszcze może napiszę, że najbardziej nam brakowało towarzystwa Kasi. I od razu pozdrawiam w/w :notworthy: . Oczywiście byliśmy motórami- a jak :crossy: . Ludzi w 2OO kupa, było ze trzydzieści osób. Szkoda że was "absolwenci" nie było. Pozdrawiam wszystkich. Marcin bardzo dziękuję i w czwartek grzecznie się melduję w 2oo bo się bardzo za Wami stęskniłam :biggrin: Ja niestety nie dotarlem (a mialo byc tak pieknie ;) ale jesli Lisio zamowi przynajmniej suchy asfalt za tydzien to bede :) I tesknimy za Kasia... ;) też tęsknię więc się nie wymiguj i przyjeżdżaj nawet PKP masz bliziutko :wink: Edytowane 28 Września 2010 przez Kasia11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Jesli bedzie ladna pogoda (a ma byc) to pewnie 2oo :crossy: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia11 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 też się jutro na to nastawiam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia11 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 pomimo temperatury i deszczyku przyjechałam z bratem :crossy: ale jako plecaczek :biggrin: śmiesznie troszkę było. Fajnie było Was widzieć Tango i Krzywer. Mam nadzieje że za tydzień będzie nas więcej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Fajnie bylo, tylko troche chlodno - coz, taka pora roku. No i praca... Za tydzien juz bedzie spokojnie :) Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia11 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 przed naszym spotkaniem jadę na moto obejrzeć garaż dla mojego moto więc przyjadę do 2oo :crossy: mam nadzieję że będzie nas więcej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 To będzie ktoś dzisiaj? Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi