tango Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Bede po 19, krzywer pogoda sie poprawila to moze na moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia11 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 :biggrin: fajnie że się spotykamy a :flesje: chętnie innym razem dziś jeszcze biorę antybiotyk :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Mnie jako ojcu założycielowi tematu też nie wypada nie być :cool: Tak więc będę (zresztą jak zwykle) ok 19:30. Właśnie wróciłem dziś rano z niemcowni gdzie doskonaliłem swoją technikę jazdy motocyklem w ośrodku ADAC. Niezły czad ale opowiem resztę na spotkaniu. Do wieczora :flesje: Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 (edytowane) Bede po 19, krzywer pogoda sie poprawila to moze na moto? Ja tak czy tak bede na moto, bo pojechałem dziś do pracy, a kończe o 17, więc środka transportu nie zmienie przez ten czas :) Nie wziałem portfela ani dokumentów :biggrin: Kto stawia? ;) Edytowane 16 Września 2010 przez krzywer Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Ja wczoraj zapomnialem jak juz bylem w drodze z pracy do domu - i sie wrocilem. Dobra, dostaniesz tymbarka po znajomosci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Dzięki wszystkim za miłe-jak zawsze - spotkanie. Mimo, że nie mogłem mówić :) Lusterko właśnie przykręciłem w razie co:) Lisio - mówił Ci ktoś, że wyglądałeś chwilami jak naje*any? :biggrin: Ta herbatka to chyba po góralsku była :icon_mrgreen: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 (edytowane) Dzięki wszystkim za miłe-jak zawsze - spotkanie. Mimo, że nie mogłem mówić :) Lusterko właśnie przykręciłem w razie co:) Lisio - mówił Ci ktoś, że wyglądałeś chwilami jak naje*any? :biggrin: Ta herbatka to chyba po góralsku była :icon_mrgreen: Spoko luz, jak mnie zobaczysz naje*anego to wyczujesz subtelną różnicę. Znaczy się stajla takiego mam :icon_razz: Edytowane 16 Września 2010 przez -lisio- Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Milo bylo, niestety musialem wyjsc wczesniej, do zobaczenia za tydzien :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia11 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 narodziła się nowa świecka tradycja :flesje: było super jak zwykle więc za tydzień melduję się i mam nadzieję że na :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia11 Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Moi Drodzy niestety jutro rano jadę służbowo do Poznania i wracam w piątek więc raczej opcja mojej obecności odpadła :evil: przykro mi bardzo ale mam nadzieję że spotkamy się za tydzień :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 22 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Moi Drodzy niestety jutro rano jadę służbowo do Poznania i wracam w piątek więc raczej opcja mojej obecności odpadła :evil: przykro mi bardzo ale mam nadzieję że spotkamy się za tydzień :icon_biggrin: Nie no Kasia :icon_evil: Smutek straszny. Będziemy wyglądali w tych 2OO jak banda pedziów bez żadnej kobitki, ale co tam ja pewnie będę ok 19:00. Jak ktoś jeszcze planuje niech się odezwie bo przecież nie przyjadę, żeby se sam przy herbacie posiedzieć :biggrin: Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Lisio, a moze zrobimy Kasi niespodzianke i skoczymy :crossy: do Poznania? Jesli bedzie pogoda... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Kochani, ja będę, z tym, że jakos po 20:30, bo do 20 pracuję. Całusy. Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Lisio, a moze zrobimy Kasi niespodzianke i skoczymy :crossy: do Poznania? Jesli bedzie pogoda... :bigrazz: A tak konkretnie to wybierasz się dziś do 2OO czy nie?? Jak tak to o której będziesz?? Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Bede - ok 1930 - 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi