blady cbr Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Do wszystkich ,którzy bywają na tamie i mają ochotę poświęcić swoje moto. Proponuję zrobić mini zlot przed kościołem w Siedlątkowie w najbliższą niedzielę 25-07-2010. Msza rozpoczyna się o 11.30 (jak ktoś chce być) a święcenie po mszy ,czyli około 12.15. Jest ciekawe miejsce, zabytkowy kościół i prawdziwy ksiądz. W ubiegłym roku były 4 moto tak zupełnie bez organizacji. Fajnie było by zapoczątkować tradycję święcenia motocykli w Siedlątkowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazkader Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 (edytowane) Do wszystkich ,którzy bywają na tamie i mają ochotę poświęcić swoje moto. Proponuję zrobić mini zlot przed kościołem w Siedlątkowie w najbliższą niedzielę 25-07-2010. Msza rozpoczyna się o 11.30 (jak ktoś chce być) a święcenie po mszy ,czyli około 12.15. Jest ciekawe miejsce, zabytkowy kościół i prawdziwy ksiądz. W ubiegłym roku były 4 moto tak zupełnie bez organizacji. Fajnie było by zapoczątkować tradycję święcenia motocykli w Siedlątkowie. Hej!no proszę mam całe 7kilometrów do Siedlątkowa i nic o tym nie wiem.Jest tu u nas mała paczka ...ciekawa inicjatywa pochwalić więc do zobaczenia za rok spróbuje ze swojej strony to rozpropagować.A w tym roku jak wypaliło że zapytam? Edytowane 1 Sierpnia 2010 przez kazkader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi