Hero Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Czy autor tematu mógłby dać namiary te miejsca noclegowe ? Chcę ruszyć pod koniec sierpnia w podobną trasę i sprawdzone adresy mogłyby się przydać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Piękna podróż ino pozazdrościć :flesje: Mi też się marzy turystyka motocyklowa, ale jeszcze młody jestem, więc jak się dorobię czegoś bardziej pewniejszego to i moje zdjęcia kiedyś ujrzą światło forum :) Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 (edytowane) Na prosbę kolegi "Hero" podaje namiary na noclegi: Austria-Faak am See koło Villach camping "Gruber"-miło spokojnie tanio jezioro Alpy, świerki ładnie, włascicele bardzo mili i uczynni. Włochy-Pesaro, Fano camping "Norina"z 5 km za Pesaro w strone Fano i Ancony przy drodze ss16. nad Adriatykiem przy plazy, tanio schludnie miło spokojnie. Włochy - Tirrenia obok Livorno camping "Mare e Sole", przy drodze Viale del Tirreno - Calambrone. tel. 050-32757, bradzo miło i przyjacielsko, polecam ładnie spokojnie nad morzem Liguryjskim-zat. genueńską. Camp prowadzony przez Hiszpanów. :crossy: Edytowane 29 Lipca 2010 przez Yamamoto1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-akcesoria Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Nie było Ci samotnie w tej samotnej podróży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Nie było Ci samotnie w tej samotnej podróży? odpoczałem psychicznie, bo byłem sam i robiłem co chcę i kiedy chcę... jak prawdziwy samotny wilk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mancinsan Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 a gdzie bylem ja? nastepnym razem jesli bedziesz wyruszal w jakas podroz daj znac jesli bede dostepny to jestem do uslug !!!! bo z takich wypraw to tylko czerpac przyjemnosci pozdro :buttrock: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-akcesoria Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 odpoczałem psychicznie, bo byłem sam i robiłem co chcę i kiedy chcę... jak prawdziwy samotny wilk... Chyba trzeba się urodzić samotnym wilkiem, bo ja chyba po kilku dniach zaczął bym szukać towarzystwa... Albo jestem jeszcze młody i nie zdążyłem się zmęczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Mi też się marzy turystyka motocyklowa, ale jeszcze młody jestem, o kurcze, to co ja mam powiedziec, jesli w glowie snuja mi sie mysli o wyprawach na 2oo?:P a co do tematu: to ciekawe zdjecia:) podziw, za samozaparcie i ze odwazyles sie sam poleciec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi