wojtek010265 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Witam, Poszukuje ludzi jezdacych enduro w Olsztynie i bliskich okolicach. Moi dotychczasowi kumple od jazdy troche sie wykruszyli, a jezdzenie samemu jest dosyc nudne. Widze sporo ludzi jezdacych, ale jak to zwykle bywa, spotykamy sie jadac z naprzeciwka. Mijamy sie w trasie, machniemy sobie reka, zwolnimy na chwilke zastanawiajac sie, czy sie nie zatrzymac i nie pogadac i zaraz odwijamy manetke jadac dalej. A jakos nie moge na nikogo trafic na zwirowni, ani na torze (fakt, rzadko tam bywam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincenzo Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Ja mogę się ustwić na jakąś niedziele albo popołudnie, tylko że mieszkam od olsztyna około 30 km, a pod olsztyn rzadko tam jeżdze, troche szkoda kostki na asfalt, wcześniej jak miałem inne oponki to by nie było problemu, jak coś to można się umówić na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Witam, Poszukuje ludzi jezdacych enduro w Olsztynie i bliskich okolicach. Moi dotychczasowi kumple od jazdy troche sie wykruszyli, a jezdzenie samemu jest dosyc nudne. Widze sporo ludzi jezdacych, ale jak to zwykle bywa, spotykamy sie jadac z naprzeciwka. Mijamy sie w trasie, machniemy sobie reka, zwolnimy na chwilke zastanawiajac sie, czy sie nie zatrzymac i nie pogadac i zaraz odwijamy manetke jadac dalej. A jakos nie moge na nikogo trafic na zwirowni, ani na torze (fakt, rzadko tam bywam). do Olsztyna spokojnie mozna szutrami dolecieć :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek010265 Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 do Olsztyna spokojnie mozna szutrami dolecieć :wink: albo do ostrody. zreszta, mam przyczepke. tylko, teraz ide na urlop, wiec najwczesniej w polowie sierpnia (dzieci, rodzina i te sprawy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_mistrz:D Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 ja jestem z olsztyna,też mi się troche ekipa wykruszyła, ale nadal kilku nas jest. Jutro lub w niedzielę będę jeździł w okolicach dywit/redykajn/mątek. Jakby co to pisz, bo latamy dosyć regularnie. W połowie sierpnia chcemy też się udać w końcu do Ostródy na cały dzień, bo raz byłem w tamtym roku i widać, że jest tam gdzie polatać :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek010265 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 ok. w drugiej polowie sierpnia sie odezwe. teraz nawet moto schowalem, bo nie bede jezdzil w ogole. chyba, ze chcesz sie spotkac "na sucho" ;-) ja jestem z olsztyna,też mi się troche ekipa wykruszyła, ale nadal kilku nas jest. Jutro lub w niedzielę będę jeździł w okolicach dywit/redykajn/mątek. Jakby co to pisz, bo latamy dosyć regularnie. W połowie sierpnia chcemy też się udać w końcu do Ostródy na cały dzień, bo raz byłem w tamtym roku i widać, że jest tam gdzie polatać :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_mistrz:D Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 no mi sezon się niestety zatrzymał do października :banghead: remont w Husce teraz musze zrobić, bo korba się odezwała, a 25 sierpnia ide na artroskopie, więc dopiero w październiku na sprzęta powróce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trawmaras Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 witam!!! Czasem wyskoczę na enduro, raczej do Ostródy. Rewelacyjne trasy bardziej i mniej wymagające!!! W sobotę było mokro ślisko a zatem wesoło pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek010265 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 czesc, to bedzie sie trzeba wybrac. ja tamtych terenow zupelnie nie znam. jezdzisz do ostrody na moto, czy na przyczepce? pozdro witam!!! Czasem wyskoczę na enduro, raczej do Ostródy. Rewelacyjne trasy bardziej i mniej wymagające!!! W sobotę było mokro ślisko a zatem wesoło pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trawmaras Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Cześć!!! Moto jeździ busem bo trochę szkoda opon i samego sprzętu. Dam znac pare dni wcześniej kiedy teraz będę się wybierał. Napewno weekend i napewno nie 04-05.09. pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek010265 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 ok. mialem ci wyslac wiadomosc na priv, ale cos pokrecilem :-D pozdro Cześć!!! Moto jeździ busem bo trochę szkoda opon i samego sprzętu. Dam znac pare dni wcześniej kiedy teraz będę się wybierał. Napewno weekend i napewno nie 04-05.09. pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Cześć!!! Moto jeździ busem bo trochę szkoda opon i samego sprzętu. Dam znac pare dni wcześniej kiedy teraz będę się wybierał. Napewno weekend i napewno nie 04-05.09. pozdr... jak sie będziesz wybierał w niedziele to daj znać chętnie poprowadze startujemy przewaznie o 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek010265 Opublikowano 14 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 kurcze, tu sie nic nie dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 w Ostródzie sie dzieje co niedziela 10 tor kajkowo wjazd od europa center :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek010265 Opublikowano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 w Ostródzie sie dzieje co niedziela 10 tor kajkowo wjazd od europa center :bigrazz: hehehe... nawet sie wybieralismy jutro do ostrody, ale sie kumplowi moto sypnelo... wiec jedziemy do lukty na tor pojezdzic w koleczko. do ostrody tez sie chetnie wybiore, ale jestes zbyt ostrym zawodnikiem dla mnie... (cos tam slyszalem... ;-) ). musze miec kompanie do jazdy na podobnym poziomie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi