Paweł B Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Witam mam uszkodzoną skrzynią w suzuki gsx 600z 93 roku jest to olejak jak myślicie skrzynia ta sama co w olejaku bandicie 600 ?? Mam możliwośc kupienia od bandita 600 z 2001 roku ale pasuje mi wcześniej wiedziec czy jest ta sama ponieważ nie mam możliwości porównania bo skrzynia bandita bedzie kupiona przez allegro i musze wiedziec na 100 :"%:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 (edytowane) Musisz ściągnąć serwisówki do obu motocykli i porównać skrzynie biegów. To najpewniejsza metoda. Teoretycznie skrzynia powinna pasować bo silniki bazują na tej samej jednostce. Ale przełożenia mogą być inne. Zasadniczo doły tych silników są takie same. Ja obecnie korzystam z serwisówki od RF600R którą mam w postaci zwykłej książki, przy naprawach GSX-R750W `93. Edytowane 20 Lipca 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi