Skocz do zawartości

[sprzedam/zamienię] Suzuki GSX-R 750 K4

pork
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Foty w ogłoszeniu http://otomoto.pl/suzuki-gsx-r-gsx-r-gsxr-...4-M2092909.html

Motocykl został sprowadzony z Anglii. Od kwietnia jestem jego pierwszym właścicielem w kraju. Stan techniczny określam jako bardzo dobry. Wizualnie nosi ślady po dwóch delikatnych wywrotkach (na lewo – UK, na prawo – Polska), w których ucierpiała wyłącznie kosmetyka. Owiewki są w pełni oryginalne i idealnie spasowane – jedynie w kilku miejscach znajdują się otarcia lub delikatnie pęknięcia (widoczne na zdjęciach). Żaden element nie był klejony ani malowany – nawet biały zadupek to oryginał (mam do niego naklejki).

Motocykl posiada:

- olej syntetyczny Castrol z przebiegiem 1.500 km

- nowy akumulator

- nowy filtr powietrza K&N

- przednie kierunki diodowe nie wychodzące poza obrys motocykla (posiadam oryginalne)

- tylną lampę diodową ze zintegrowanymi kierunkowskazami (mam oryginał, jak również parę kierunków diodowych i typowe mocowanie tablicy rejestracyjnej)

- przelotowy układ wydechowy z końcówką firmy Akrapovič

- okleinę antypoślizgową na baku firmy Stompgrip

- crash pady i ciężarki kierownicy firmy Womet –Tech

- sety pasażera, które są obecnie zdemontowane

- znakomite klocki hamulcowe firmy Carbone Lorraine

Sprzęt bez ‘gruzowej’ przeszłości, jeździ prosto, prowadzi się doskonale i na chwilę obecną nie wymaga wkładu finansowego. Jest oczywiście w pełni opłacony.

Skoro wszystko brzmi tak pięknie, to dlaczego sprzedaję - ? Przyczyna jest bardzo prosta: przesiadam się na supermoto (w grę wchodzi zamiana na motocykl KTM / Husqvarna o podobnej wartości i rocznikowo młodszy)

Telefon kontaktowy: 504 301 997

• 3 tygodnie później...

Z uwagi na nagłe zmiany losowe, cena ulega drastycznemu obniżeniu. Bardzo zależy mi na szybkiej sprzedaży, więc jeśli tylko ktoś będzie zainteresowany, na pewno się dogadamy. Przekażcie proszę info, jeśli wiecie, że Wasz znajomy szuka podobnego sprzętu.

/ Link do ogłoszenia nadal aktualny.

• 2 tygodnie później...

Sprawa jest dla mnie niezwykle pilna, więc skłonny jestem oddać w 100% sprawny sprzęt o realnym przebiegu, nawet za 12.000 : / Cena jednak nie podlega już negocjacji.

Ludzie chyba myślą, że skoro tak tanio, to pewnie jakaś mina - a ja po prostu potrzebuję pieniędzy 'na wczoraj'.