Skocz do zawartości

Wyjazd nad nasze wybrzeże...

Tytexo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ludziska, mam cholerną ochotę wsiąść na moto i wybrać się na wycieczkę nad nasze morze, najlepiej wzdłuż wybrzeża. Mam czas w dniach 28.lipica - 5 sierpnia bo potem jadę na urlop puszką. W tych wymienionych dniach chętnie bym się wybrał a na ile czy na 3 czy na 6 dni to wszystko do ugadania. W każdym bądź razie nie mam na te chwile ekipy na wyjazd w tych dniach więc jeśli ktoś by miał wtedy czas i ochotę to można zmontować fajny wypad. Mieszkam na południu woj. łódzkiego więc może z okolicy a może po drodze się zgadać....

gg 2573493

fon 889423626

lub na priva

LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626

• 2 tygodnie później...

Łazy koło Mielna, to dopiero spokojna wioska :). Plaża jest tam (poza weekendem) niemal pusta, cała miejscowość to kilka ośrodków wczasowych i parę restauracji. Mielno to przy tym mrowisko - ale co kto lubi. Policja działa tam (w Mielnie) bardzo efektywnie, rozganiają bójki przed pierwszą krwią tak, że nie zdążysz zauważyć, że się bili ;).

Łazy koło Mielna, to dopiero spokojna wioska :). Plaża jest tam (poza weekendem) niemal pusta, cała miejscowość to kilka ośrodków wczasowych i parę restauracji. Mielno to przy tym mrowisko - ale co kto lubi. Policja działa tam (w Mielnie) bardzo efektywnie, rozganiają bójki przed pierwszą krwią tak, że nie zdążysz zauważyć, że się bili ;).

Więc co to za impreza gdzie nie ma pierwszej krwi o nieee tam na pewno nie pojadę skoro w czasie urlopu nie można się spokojnie wyżyć!

LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626