ma-x-im Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Witam mam pytanie czy ktoś się orientuje co to za model Dainese, z którego roku i czy warto go kupić za 1450 zł. ? http://img714.imageshack.us/img714/1295/dsc04370sz.jpg http://img80.imageshack.us/img80/4004/dsc04375d.jpg Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-akcesoria Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 To nie jest chyba dokładnie ten, ale generalnie wyroby dainese są bardzo wysokiej jakości. http://www.moto-akcesoria.pl/kombinezon-mo...o-bialy,p,26883 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Moim zdaniem warto, ja cały sprzęt mam właśnie Dainese - (w tym spodnie i kurtka (skóry) które maja 9 lat), są to rzeczy wyjątkowo trwałe i niezawodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Bierz Dainesa jeśli na Ciebie pasuję i nawet się nie zastanawiaj :) Ta marka to najwyższa gwarancja jakości, także jeśli cena jest niska (a ta jak na dainesa jest) to nie zastanawiałbym się... Pytanie tylko czy to nówka czy używka...wygląda bardzo dobrze :) Powodzenia Pozdr Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Miejmy nadzieję że kupił, chociaż się nie pochwalił :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto-Center Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Jeżeli chodzi o Dainese to z pewnością warto,maja dobry,solidny i przede wszystkim bardzo wytrzymały sprzęt. W tym wypadku cena przekłada się na jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_W_wa Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 kolega maxim chyba kupił i jeździ ... nie ma czasu na forum. Cena bardzo dobra, więc jak pasował to warto było kupić. Sam mam dainese już kilka lat i jestem bardzo zadowolony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Dokładnie jest to model Dainese "K" Suit. Jest to model z początków lat mniej więcej 2000-2001. Już bardzo rzadko można go gdziekolwiek dostać. A jeśli już to tylko we Włoszech. Normalny koszt takiego kombi to jakieś 899ojro. Nie wiem czy kupiłeś, bo dopiero dzisiaj zobaczyłam ten temat, ale mam nadzieję, że jednak kupiłeś, bo na prawdę warto :) Dainese to Dainese Podpisano Zboczeniec Dainese'owy - Adu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 zawsze jednak dziwiło mnie , ze za tą cene (chodzi mi o nowy kombik) te kurtki nie mają garba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Ten garb to głównie bajer - "poprawia aerodynamikę" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 zawsze jednak dziwiło mnie , ze za tą cene (chodzi mi o nowy kombik) te kurtki nie mają garba... Bo nie każdy chce mieć stricte sportowe kombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Zwłaszcza że stricte sportowe kombi w codziennym użytku jest niewygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Zwłaszcza że stricte sportowe kombi w codziennym użytku jest niewygodne. Np. walenie kupsztyka w jednoczęściówce :biggrin: A tak serio, to nawet nie można normalnie usiąść w knajpie, bo coś się ciągnie za Tobą, jak się zrzuci z siebie górną część. I jak się stoi, to też trzeba uważać i przytrzymywać - żeby wszystko nie "opadło" :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 To między innymi miałem na myśli :) A poza tym chodzenie w tym może się skończyć otarciami ud :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi