Digidy Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 (edytowane) witam, już drugi raz ten sam problem, przepala mi jedno ogniwo w żarówce, drogowe i pozycyjne działają OK, tylko jedno ogniwo mi sie przepala od świateł mijania, Akumulator czasem ładuje na maxa i podczas ładowania w garażu włączam śwatłą, czy to może być powód? nie przepala tej żarówki od razu tylko po jakimś czasie, np miesiąca, dwóch ? aha, jeździłem też trochę na słabym akumulatorze, to wtedy słabo się świeciły światłą, później podładowałem i widzę ze nie świeci jedno ogniwo. jest to żarówka typu bombel P45T chyba juz wiem dlaczego moze sie przepalać, wyczytałem ze jak ma mały luz w oprawce to po dziurach moze sie uszkodzić a ja mam cos takiego, ze ma ten luz przez ułamany malutki plasticzek trzymający żarówkę ? ale guma która to przykrywa myślałem ze utrzyma żarówkę ;/ Edytowane 14 Lipca 2010 przez Digidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Przepala się od wibracji/uderzeń. Nie przepala w sumie lecz włókno się zrywa. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi