brzozy Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Witam serdecznie, Przepraszam że tak się wcinam między wierszami, ale któż nie zna lepiej okolicy od Was, Lokalnych motonitów? 18-21lipca będę :crossy: w Waszym rejonie, mam przynajmniej taką nadzieję ;) i stąd moje pytanko, czy znacie gdzies w okolicy, Szczecin, Świnoujście, Wolin, jakies przytulne godne polecenia miejsce, blisko morza, gdzie mozna by bezpiecznie zapewnić sobie i motorkowi nocleg, tak na 2-3 noce, a potem znowu w drogę ;) Myslimy o jakiejś Agroturystyce, namiocie, kw.prywatnej. dzięki za wszelkie wskazówki, pozdro z centrum PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Witam serdecznie, Przepraszam że tak się wcinam między wierszami, ale któż nie zna lepiej okolicy od Was, Lokalnych motonitów? 18-21lipca będę :crossy: w Waszym rejonie, mam przynajmniej taką nadzieję ;) i stąd moje pytanko, czy znacie gdzies w okolicy, Szczecin, Świnoujście, Wolin, jakies przytulne godne polecenia miejsce, blisko morza, gdzie mozna by bezpiecznie zapewnić sobie i motorkowi nocleg, tak na 2-3 noce, a potem znowu w drogę ;) Myslimy o jakiejś Agroturystyce, namiocie, kw.prywatnej. dzięki za wszelkie wskazówki, pozdro z centrum PL. Sprawdźcie sobie miejscowość Wisełka. Namiarów na konkretne dawać nie będę, bo wybór nie jest szczególnie duży ;) Dziura, ale jest i jeziorko i morze. Zagrać w bilard też można, piwa napić takoż. A do morza się idzie przez rezerwat woliński, czyli lasem, a nie prosto z deptaku. Są 2 ośrodki z domkami lub pawilonami z pokojami z łazienką. Dodatkowo przypominam, że ze Szczecina do morza jest 100 km i nie mamy bezpośrednich tramwajów do plaży :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Ale bezpośredni wodolot jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozy Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 ... Dodatkowo przypominam, że ze Szczecina do morza jest 100 km i nie mamy bezpośrednich tramwajów do plaży :icon_twisted: hahaha... jasna sprawa ;) dzięki za wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi