fareo Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Witam jestem nowy na tym forum i mam pytanie, czy ma ktoś na sprzedarz części do skutera Suzuki AP 50 1994 r a mianowicie -przednie widły(najbardziej potrzebne) -lewy tylni klosz kierunkowskazu -prawy przedni klosz kierunkowskazu -linka prędkościomierza -lusterka -cały licznik(ze wszystkimi zegarami) Dodatkowo mam pytanie czy widły do tego modelu z 1994r są takie same jak w skuterach z innych lat? Jutro załącze zdjęcie skutera, bo dziś jest późno, a szybko wchodzilem na forum. PS Jeżeli w złym dziale temat, to przepraszam ale jest późno, jestem nowy i się śpiesze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Co to ku*wa za forum jak nikt się nie udziela ? :banghead: Kolego mlody, troche kultury. Jestes tu nowy co nie znaczy ze mozesz rzucac miesem na lewo i prawo. Jest na forum odpowiedni dzial i tam sugeruje zamieszczac takie posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi