Gość radunc Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 http://allegro.pl/item1101403333.html uwaga na tę minę !!! moto po ostrych przejciach, odkruszone elementy ramy nosnej, zaczepy etc. pojechalem z kolegą po to moto po rozmowie tel. z włascicielem, pytalismy jaki jest stan techniczny po tym co zobaczylem na miejscu mialem ochotę dać mu w .... zrobiliśmy łącznie 400km w obie strony, aha moto ma 1 komplet kluczyków, nie ma czerwonego, stacyjka sie zacina - podejrzewam ciepły towar ostrożnie z nim Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 To może napisz co zobaczyłeś, bo jeden kluczyk to jeszcze nic tragicznego Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 http://allegro.pl/item1101403333.html stacyjka sie zacina Jacek Akurat to norma w FZ6 - Yamaha trochę dała ciała ,a drugie dokładają użytkownicy nieumiejętnie z nią się obchodząc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black robin Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Akurat to norma w FZ6 - Yamaha trochę dała ciała ,a drugie dokładają użytkownicy nieumiejętnie z nią się obchodząc. czy dot. to też rocznika >2007?/ przyznaje że nie mam jak na razie kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 czy dot. to też rocznika >2007?/ przyznaje że nie mam jak na razie kłopotów. Nie wiem czy w 2007 r. coś poprawili . Wiem tyle że i 2004/2006 mają te same stacyjki które po 20 30 tys.km ciężko pracują . Jak już wspominałem ważne jest umiejętne obchodzenie się ze stacyjką. Sorry za offtop a :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi