Sagan Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 witam wszytkich we wtorek kupiłem ten motorek - zdjęcia macie zdjęcia - mówcie co zrobić . co njajwarzniesze zdjąć owiewke diversona i załorzyć lampę - nie ulega wątpliwości może wymienić lusterka na chromowane - ładne manetki - chromowane jeli dobiore tak nietypowe i .... no co ? doradźcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 No ja bym tej owiewki nie zdejmował ładna jest :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sagan Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 nie nie nie . owiewka schodzi bez gadania . nie nawidze owiewek - kocham orginały lampa chromawana i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Ja bym proponował wymianę przewodów hamulcowych na przewody w oplocie stalowym. VX słynie z dość słabych hamulców a taki wydatek napewno by się opłacił.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 to jest owiewka od diversion? jesli od takiej jak rocznik 92 93 to za ile ja bys sprzedal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sagan Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 tak to jest owiewka diversona - jeszcze nie taka stara , stan bdb . na oko 1998 rok mój wuzek jest z 93 oto aukcjia na alegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=24349947 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sagan Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Bern jesteś zainteresowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2004 gdyby ta owiewka byla w oryginalne to trzeba przyznacz ze ladnie by sie komponowala z motocyklem ale jak wiem ze ona nie jest od tego moto to jakos mi tam nie pasuje...gratuluje motocykla! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2004 mam inna lampe z tego co widze, wiec sorry ale nie bedzie mi dane skorzystac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sagan Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi