Zwierzu Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 lol no 40 000 to jednak sporo ale wiadomo że jednak nie cofał licznika :buttrock: Tak mis ie wydaje ze to raczej mało możliwe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qweert Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 Bardzo ładny motorowerek dzisiaj widziałem go na żywo i szczerze mówiąc bardzo mi sie podoba. Osiągi może nie są najlepsze w tej kalsie motorowerów ale jest dużo możliwości tuningu więc dla chcącego nic trudnego co ty gadasz? przecież to właśnie rs-ka ma najlepsze osiągi z 50-tek , no chyba że jeszcze cagiva mito......ale są bardzo podobne........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 No RSka mi się wsród 50ccm minibikeścigacz podoba, ma dorosły-drapieżny wygląd, osiągi takie sobie na pewno nie najleprze ale też i nie najgorsze, duża możliwość tiuningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 Co do osiągów, cz wrażeń z jezdy nie mogę się wypowiedzieć. Powiem tylko, że z wyglądu bardzo, ale to bardzo mi się podoba. Jak na motor Bike Show stała obok innych aprillek 1000 to specjalnie swym rozmiarem się nie rzucała w oczy. Jeszcze w czarnym malowaniu Aprilla Racing to już miodzio. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 12 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Ja mam czarno-czerwona...ale tez piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Ja mam czarno-czerwona...ale tez pieknaLiczę na to, że kiedyś będę mógł ją zobaczyć :) wtedy zdecyduję, czy czerwony też pasuje. :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 13 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2004 spotkac sie mozna! :twisted: Bedzie z moze ktos z WAS na Służewcu 5 czerwca? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 po drugie nie zabije sie na tej 50 bo niema takiego kopa zeby mi uciekl spod tyłka zabic to sie mozna nawet na komarze, rowerze lub hulajnodze a co do tego ze nie wyglada jak 50 ccm.. w sumie wyglad ma ok, najbardziej oczywiscie zdradza ja ta rurycka :lol: i wielkosc kolek. tnz nie.. najbardziej to zdradza ja DZWiEK :) p.s. moto jest OK jak na 1. zetkniecie z motorkami, do nauki nadaje sie swietnie.. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 18 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 to jest moja maszynka...podziwiajcie :smile2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi