Skocz do zawartości

Yamaha XJ 600 Diversion + KUFRY - stan igła !!

psyho99
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Niestety moja sytuacja zmusiła mnie do sprzedaży mojej nowo nabytej Yamaszki

Z bólem serca muszę się jej pozbyć, oddam w dobre ręce.

Zrobiłem nią zaletwie kilkaset kilometrów

Jeśli chodzi o sam motocykl to:

Jest to czerwona Yamaha XJ 600 S - rocznik 1993.

Przebieg ok. 42 tyś km.

Zarejestrowany opłacony. Przegląd robiony w lipcu tego roku podobnie od lipca jest ubezpieczony.

Od salonu jestem jego drugim właścicielem!! Kupił go niemłody niemiec który jezdził nim do roku 2010, następnie mam go ja. Motor w kraju jest ok miesiąca czasu.

Stan jest idealny! Ma książeczkę z którego wynika ze byl serwisowany do 2004 roku. Poźniej widać, że też wszystko było serwisowane na bieząco! Niema się do czego przyczepić przy tym motocyklu. Silnik czyściutki, zero wycieków, pracuje ładnie. Na lakierze i tłumikach nie ma ryski. Lakier bardzo ładny. Wymieniony napęd. Wsiadać i jechać.

Dodatkowo z motocyklem są eleganckie kufry ze stelażem które same są wiele warte!

Cena nie jest taka niska ze względu na to że bardzo ciężko jest się pozbyć motocykla w takim stanie i z kuframi.

Motocykl do obejrzenia w Zielonej Górze

CENA : 4900 zł

tel. 663-904-579

ZDJĘCIA : http://otomoto.pl/yamaha-xj-600-diversion-M2062280.html

JEST TO NA PRAWDĘ OKAZJA GDYŻ STAN MOTOCYKLA JEST NA PRAWDĘ ŚWIETNY. LEPIEJ NIE SUGEROWAĆ SIĘ ROCZNIKIEM A STANEM MOTOCYKLA!

Edytowane przez psyho99

Jak będziesz miał problem ze sprzedażą, to sprzedaj osobno kufry, a ceną moto zjedź w dół :biggrin: Kuferki H&B z chęcią nabędę w dobrej cenie :smile:

Edytowane przez _Artur

Koledzy,

Może ktoś byłby w stanie obejrzeć to dla mnie, rzucić okiem po prostu (w zasadzie to szukam czegoś podobnego dla ojca bo przejechał się i sobie przypomniał młodzieńcze lata), a nie uśmiecha mi się jechać całą Polskę na darmo ...kolega forumowicz swiezy jeszcze bardzo i nie dał się poznać;) Stawiam flaszkę - jak to się zwykło mawiać;)

Pozdrawiam,

Patryk

Edytowane przez patyk