Kacuś Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Witam. Mam mozliwosc kupienia za dosyc dobra cene kaksu harley'a o nazwie modular... wygladajacy tak :http://image.motorcyclecruiser.com/f/27204726/0907_crup_01_z+modular_helmet_retractable_sun_shield+helmet.jpg . Moje pytanie brzmi czy ktos mial szanse uzytkowania tego kasku albo wie jak on wypadl w testach bo mnie nie udalo sie niestety znalesc o nim informacji. Jezeli chodzi o wyglad podoba mi sie i mam mozliwosc przymierzenia go wiec te 2 problemy juz mamy z glowy, interesuje mnie tylko jego jakosc. Z gory dzieki za odpowiedz :biggrin: P.S kask jest za niecale 800 zl co wydaje mi sie niezbyt wygorowana cena co tym sadzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Kask z logo HD za 800PLN... czyli sam produkt jest wart ok.400-500, reszta to dopłata za logo. Skoro MoCo pozwoliło na swój znak to muszą mieć z tego grubą kasę. Poszukaj w sieci kto robi te kaski, sami tego nie produkują, pewnie jakiś duży producent robi to dla nich. Tak jak oryginalne, znakowane HD świece zapłonowe robi w rzeczywistości Champion. A sam kask elegancki, podoba mi się. Właśnie stoję przed potrzebą zakupu kasku ale tego raczej bym nie kupił. Wolałbym Roof Boxer. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacuś Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Kask z logo HD za 800PLN... czyli sam produkt jest wart ok.400-500, reszta to dopłata za logo. Skoro MoCo pozwoliło na swój znak to muszą mieć z tego grubą kasę. Poszukaj w sieci kto robi te kaski, sami tego nie produkują, pewnie jakiś duży producent robi to dla nich. Tak jak oryginalne, znakowane HD świece zapłonowe robi w rzeczywistości Champion. A sam kask elegancki, podoba mi się. Właśnie stoję przed potrzebą zakupu kasku ale tego raczej bym nie kupił. Wolałbym Roof Boxer. Tez o nim myslalem ale osobiscie nie podoba mi sie. A co do tegopewnie masz racje postaram sie znalesc kto to robi probowalem porownac do jakiegos kaksu podobnego bo myslalem ze moze to by przyblizylo kto go zrobil ale jakos nie niczego nie dopasowalem. Dzieki za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi