def98 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Witam dopatrzałem ze kabel idący do cewki zapłonowej jest stopiony od dyfuzora,rozciąłem go wszystkie kable przetopione.Pierwsze pytanie czy problem z wkrecaniem to może wina przebicia(kazdy kabel stykałe sie z każdym) motor sie nie wkreca mysle ze to wina zaworu lub tego przebicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 No k... co to za pytanie? Przepalone kable nigdy nie powodują spięć, zwarć i problemów z elektryką, tudzież z układem zapłonowym. Tym bardziej jeśli to przewody od cewki. Spoko, to na pewno nie przyczyna jakichkolwiek problemów z pracą silnika. :banghead: Nowe kable, koszulki, pewne mocowanie z dala od temperatury i moto powinno śmigać. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi