Majusz Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Oj Agniesiu... Nie bylo aż tak bardzo kulturalnie, nie odstraszaj ludzi :icon_mrgreen: Jak tam powrót wam minął? Nas złapał zajebisty grad w miejscowości PISZ i nie było zbyt ciekawie, ale wiem chociaż że mój nastoletni GS 500 pojedzie w kałuży bądź prawie jeziorze które nagle wlało się na ulice i sięgało przedniego błotnika :buttrock: Advenczur is advenczur nawet nie mając Afryki :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Pozdrawiam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Witam, atmosfera genialna, miejsce świetne, kto nie był niech żałuje :crossy: Parę zdjęć jakie zrobiłem.... http://picasaweb.google.pl/cobra74pl/Gizycko2010# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Ja żałuje ja żałuje ja bardzo żałuje... ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Ja żałuje ja żałuje ja bardzo żałuje... ;P Bij się w serce synu ! Paliwo po 4,77 --> zapłacisz kartą Alior Bank Deszcz towarzyszący przez 400 km ---> do przeżycia Boląca dupa, plecy i każdy mięsień ---> ch*j z tym :icon_mrgreen: Klimat mazurskich jezior i zlotu w twierdzy... BEZCENNE :buttrock: Za rok jade w środe... WSKą :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi