Baaaca Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam! Mam takie pytanie do posiadaczy tego modelu: kiedy(przy jakiej temp.) w Waszych SV włącza się wentylator chłodnicy? U mnie w staniu w korku temp.jaką najwyżej udało mi się uzyskać to 106 st.C i wentylator nawet nie drgną. Moto stosunkowo młode ma dwa lata, nalatane 8300 km i tak zachodzę w głowę czy coś się przypadkiem nie uszkodziło w ukł. chłodzenia. Mam serwisówkę ale do rocznika K3, która pisze tak: Cooling fan thermo-switch operating temperature Standard (OFF-*ON): Approx . 98 °C (208 °F) (ON-*OFF): Approx . 92 °C (198 °F) Jak to jest u Was? Proszę o odpowiedzi, nie chciałbym sobie "zagrzać" motocykla. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K. Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 U mnie włącza się przy 104-105 stopniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Nie widze niczego dziwnego, zaobserwowales przy jakiej temperaturze wentylator sie wlacza :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baaaca Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Już wszystko OK, sprawdziłem na spokojnie, włącza się przy 104 st.C, tak jak pisał Tomek_K. Jakoś niepotrzebnie szukam dziury w całym. :banghead: Dzięki za odpowiedzi. Temat do zamknięcia. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi