wojciechkupczak1987 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 (edytowane) mam cr 250, wymieniłem tlok, a ona wolno schodzi z obrotów linka od gazu też nowa, co może być??Rocznik 2003 Edytowane 1 Lipca 2010 przez wojciechkupczak1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domi93 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Zbyt uboga mieszanka lub też lewe powietrze. Sprobuj podwyższyć poziom w komorze pływakowej i zobaczy czy będzie troche lepiej. Ogólnie to czeka Cie porządna regulacja gaźnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 opuśc troche przpustnice, śrubką tą któa jest z lewej strony gaźnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechkupczak1987 Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 (edytowane) mam cr 250, wymieniłem tlok, a ona wolno schodzi z obrotów linka od gazu też nowa, co może być??Rocznik 2003 lewego powietrza nie ma prawa dostawać bo guma z filtra do gaźnika nowa jak również z gaźnika do cylindra, z serwisu ma jakieś 2 tygodnie, tlok też oryginał, w serwisie mowil że tlok wymieniłem i dalej to samo, troszkę mi go zalewa ale to chyba od wolniejszej jazdy bo te motory tego nie lubią a ztym plywakiem to jak wiem że ma być 15 cm, tylko nie dopytalem się od czego Edytowane 3 Lipca 2010 przez wojciechkupczak1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 15cm - czy Ty wiesz ile to jest ? 15mm to też dość dużo, może chodzić o jego skok w komorze. 1,5mm to już dużo łatwiej wyjasnić np. odstęp od góry komory pływaka. Złap się za serwisówkę, tam powinno być wręcz obrazkowo napisane. Ewentualnie wpisz sobie w google "carburator fuel level". A lewe powietrze też można mieć na nowej gumie, jesli została źle założona albo opaski zaciskowe źle trzymają albo użyłeś opasek samozaciskowych popularnie zwanych "trytytkami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Na końcu tego filmu jest pokazany dobry sposób ustawiania poziomu paliwa: Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi